Gå til innhold

nudist_par

Medlem
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av nudist_par

  1. nudist_par

    IMG 9688

    deilig bilde
  2. Ser jeg ikke er alene om å like å slikke rent, som oftest har jeg deltatt eller pult henne etter bull har sprutet henne full men har ved enkelte anledninger bare kost med henne og slikket henne ren etter hun er ferdig tilfredstilt av ham, har nok absolutt utviklet en liten fetish for dette, det er noe med lukten, smaken og følelsen av en nypult fitte som gjør meg veldig kåt.
  3. nudist_par

    Bare meg

    deilig bilde av deg;)
  4. nudist_par

    1

    deilig bilde;)
  5. nudist_par

    pic6

    deilige bilder av deg;)
  6. nudist_par

    DSC 0617 copy

    deilige bilder av dere!
  7. heisann, etter å ha vært til å fra på denne siden har vi truffet en bull som vi foreløpig har hatt noen gode treff med, vi har praktisert denne livstilen i noen år nå, for det meste med en fast venn eller bull som det også kalles men også mer impulsive treff, da helst på ferie. Det er nå han i forholdet her som gjerne kunne tenke seg å komme i kontakt med andre menn som har erfaring med å dele dama med andre..detter er ikke akkurat noe jeg prater med kompiser om så jeg hadde satt pris på å komme i kontakt med andre i lignende situasjon. Håper å høre fra noen av dere J
  8. nudist_par

    Bildetekst

    takk for billedkommentaren:) flott grov kuk på deg!
  9. nudist_par

    image

    deilig kuk på deg;)
  10. heisann vi er et oslopar som skl til barcelona i om en uke..blir der nede i 2 deilige uker, hvor vi gleder ogg til mye god mat og drikke + sole oss uten en tråd pånoen av de mange naken strendne..noen andre med like interesser som skal være der samtidig?
  11. takk for melding:) har du noe bilde da, eller kan du fortelle litt mer om deg selv?

×
×
  • Opprett ny...