Gå til innhold

oslomann48

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei!
    Trivelig og sympatisk Oslomann her. 190/94, kort mørkt hår, glattbarbert (i ansiktet i det minste, kortklipt på andre relevante områder), bra utseende og nok mellom ørene til at jeg kan være en givende samtalepartner. -Men det er kanskje ikke snakking dere setter i høysetet? Jeg kommer gjerne hjem til dere . Skal vi begynne med en øl eller et glass hvitvin i badstuen?) Beregn god tid, jeg holder ut lenge, 5 minutters "tøm og røm" seanser er ikke meg... Jeg er godt utstyrt, og har gode attester fra tidligere kjærester... :-)

    Har noe erfaring som bull / med trekant fra tidligere, men det begynner å bli noen år siden nå. Er for tiden selvvalgt singel, og trives i grunnen med det.

    Jeg sender ansiktsbilde etterhvert til folk jeg finner ut at jeg kan stole på..

    Tja, hva mer skal man si? Må visst studere noen flere profiler for å finne ut av hva andre skriver om...

    Hm. Nå ser jeg at jeg har lagt ut første versjon av profilteksten som gjestemelding til meg selv. Skikkelig rutinert... :) Men jeg lærer etterhvert!

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Bull

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

oslomann48's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann! Flere år siden nå. Har prøvd meg som bull et par ganger, før annonsering på internett slo an, ble plukket opp på byen ved et par anledninger, og det endte en gang opp i et forhold som varte i over ett år til glede for alle tre. Har vært "ute av sirkulasjon" en god stund nå, men kunne tenke meg å prøve meg i manesjen igjen. Jeg kan være bestemt og rå nok for de som foretrekker det, men er også snill og hensynsfull, og bevisst på å ikke ta for mye "plass", tror jeg kan være en fin introduksjon til temaet for de som ikke har forsøkt før og måtte være usikre. Ta kontakt, så ser vi hva det blir til! Kan forøvrig også på dagtid, og er høyst mobil.
  2. Lykke til, håper dere finner det dere søker etter! Tror ikke dere vil mangle tilbud! ;-)

  3. Heisann!

    Profilen deres var veldig tiltalende, en interessevekker!

    Ta en tur innom min og se om det er noe match, ta kontakt i så fall.

  4. Hei!

    Ta gjerne en tur innom profilen min for å se om det er noe match!

  5. oslomann48

    Meg

  6. Hei! Flott profil og nydelige bilder!

    Ta gjerne kontakt dersom det som står om meg er av interesse.

  7. Til glede for de som ikke gidder å lese profilen min kan jeg legge til at jeg er bra trent, godt utstyrt og utholdende. Er i utgangspunktet ikke typisk dominant, passer derfor bedre til dem som rett og slett ønsker seg enn tredjemann / husvenn eller som lurer på om cuckolding er det rette for dem og trenger en "myk start". Kanskje jeg får bli med og sjarmere og overbevise din usikre kone?
  8. Takk for det! Dette blir spennende, gøy med et sted som dette! Har lært mye allerede...
  9. Trivelig og sympatisk Oslomann på 48 tilgjengelig for trekant / treff med hotwife. Noe erfaring fra før, selv om jeg er ny på denne arenaen. Er mobil / har hus der vi kan møtes i hyggelige, diskrete og avslappende omgivelser. Se profil for mer info. Etter kontakt på PM / mail / telefon hvor vi finner ut at vi kan stole på hverandre utveksler vi ansikts/helfigurbilder og avtaler eventuelt å møtes. Jeg holder en avtale. Det regner jeg med at du/dere gjør også...
  10. Mann på 48 (ser noen år yngre ut) snublet over dette stedet, og fant ut at det var midt i blinken! Har litt erfaring som bull / med trekant fra før, men hadde ikke drømt om at det fantes et forum dedikert til formålet! Velvel, her er jeg. Håper noen som har lyst på en sympatisk, godt utseende, velutstyrt og utholdende bull / "hypotenus" tar kontakt. Mer info og bilde i profil. Kjenner ikke takt & tone her ennå, men tror jeg venter med ansiktsbildene til jeg vet om jeg kan stole på de i andre enden...
  11. Hei!

    Trivelig og sympatisk Oslomann her. 190/98, kort mørkt hår, glattbarbert (i ansiktet i det minste, kortklipt på andre relevante områder), bra utseende og nok mellom ørene til at jeg kan være en givende samtalepartner. -Men det er kanskje ikke snakking dere setter i høysetet? Jeg kommer gjerne hjem til dere eller tar med din hotwife hjem til meg (jeg har naturligvis et hyggelig sted vi kan bruke. Beregn god tid, jeg holder ut lenge, 5 minutters "tøm og røm" seanser er ikke meg...

     

    Har noe erfaring som bull / med trekant fra tidligere, men det begynner å bli noen år siden nå. Er for tiden selvvalgt singel, og trives i grunnen med det.

    Sender ansiktsbilde etterhvert til folk jeg finner ut at jeg kan stole på..

     

    Tja, hva mer skal man si? Må visst studere noen flere profiler for å finne ut av hva andre skriver om...

×
×
  • Opprett ny...