Gå til innhold

private139

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Ryggskadd trondheimsmann 54 år, 84kg søker kontakt med et par som har flere sexpartnere og som trenger en mann til og sleike kvinnen ren etter elskoven. Kan også ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og blir pult bakfra. Dere trenger ikke pule med meg da jeg bare skal slikke henne ren. Håper teksten ikke skremmer dere i fra og svare. Sykdomsfrihet, renslighet og streng diskresjon garanteres!

    SKRIV DA VEL!

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

private139's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Pen dame på profilbildet. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det

  2. Ryggskadd trondheimsmann 51 år, 86kg søker kontakt med et par som har flere sexpartnere og som trenger en mann til og sleike kvinnen ren etter elskoven. Kan også ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og blir pult bakfra. Dere trenger ikke pule med meg da jeg bare skal slikke henne ren. Håper teksten ikke skremmer dere i fra og svare. Sykdomsfrihet, renslighet og streng diskresjon garanteres!
  3. Flotte bilder av en nydelig kvinne. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  4. Ryggskadd trondheimsmann 51 år, 86kg søker kontakt med et par som har flere sexpartnere og som trenger en mann til og sleike kvinnen ren etter elskoven. Kan også ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og blir pult bakfra. Dere trenger ikke pule med meg da jeg bare skal slikke henne ren. Håper teksten ikke skremmer dere i fra og svare. Sykdomsfrihet, renslighet og streng diskresjon garanteres!
  5. Spennende profilbilde. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  6. Ser at dere har surfet innom min profil. Ta kontakt om dere ønsker det!:p

  7. Ser at dere har surfet innom min profil. Ta kontakt om dere ønsker det!

  8. Deilig profilbilde. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  9. Ryggskadd trondheimsmann 50 år, 84kg søker kontakt med et par som har flere sexpartnere og som trenger en mann til og sleike kvinnen ren etter elskoven. Kan også ligge under og slikke mens hun står på kne i sengen og blir pult bakfra. Dere trenger ikke pule med meg da jeg bare skal slikke henne ren. Håper teksten ikke skremmer dere i fra og svare. Sykdomsfrihet, renslighet og streng diskresjon garanteres!
  10. Kjempedeilig profil og avatar bilde. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  11. Herlig bilde. Ta kontakt.....
  12. Koselig at dere tittet innom min profil. Ta kontakt om dere ønsker det!

  13. Ryggskadd trondheimsmann 50 år, 84kg søker kontakt med et par som har flere sexpartnere og som trenger en mann til og sleike kvinnen ren etter elskoven. Dere trenger ikke pule med meg da jeg bare skal slikke henne ren. Sykdomsfrihet, renslighet og streng diskresjon garanteres!
  14. Les min profil og ta kontakt om dere ønsker det!

  15. http://www.sex.com/galleries/pbvids/5514276-perverted-old-guys-used-her-as-a-fuck-dool?track=UA-30413940-2&utm_source=pbweb&utm_medium=web&utm_campaign=pbweb
×
×
  • Opprett ny...