Gå til innhold

Arctic

Medlem
  • Innholdsteller

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arctic

  1. Ønsker alle kjente og ukjente her inne et meget godt kommende år :-)

    La kåtheten strømme og gleden flyte ;-) Takk til de man har snakket med og møtt her inne for året som har gått. Det er hygelig å registrere at det er mange seriøse og trivelige mennesker over det ganske land som deler felles ønsker, fantasier og ... ;-)

    Håper 2016 blir like.... givende ;-)

     

    Mvh T

  2. Personelig så må jeg innrømme at det er noe virkelig eget ved å komme inni henne, blikket hennes når hun kjenner det kommer, synet og følelsen er sterkt. Men dette skjer kun med noen man har en fast relasjon med og ikke om man har "flere" for øyblikket. Utover det så har jeg stor sans for å komme der HUN ønsker slikt hun kan få "brukt" dette ovenfor han som sitter hjemme, eller sitter godt plassert I en stol og nyter hennes og vår nytelse... :-)

  3. Deilig å høre at du/dere har hatt et flott GB-treff, Mersmak er en fin ting ;-)

    Hoteller I byen med direkte tilgang til rommene er det desverre begrenset med etterhvert men flg har fortsatt den muligheten av de jeg kjenner til. Bristol, Opera (untatt sent på kveld samt Thon Ullevåll. Sikkert endel flere også.

  4. Hei.

     

    Seriøs og maskulin mann her... I Oslo til i morgen og har en deilig stor suite på sentrumsnært hotell.

    En liten spennende tanke... Jeg tenker meg ut på en hyggelig pub eller lignende.. Aker Brygge et sted ..eller Tre Brødre kanskje?

    En løs uforpliktende avtale med et par eller en HW her.. Jeg sitter enten på at avtalt sted eller markerer hvor jeg sitter med en diskre liten gul lapp på bordet. Tar meg en øl i eget selskap.

    Du/dere kan ta meg i øyensyn og bestemme om dere ønsker å ta kontakt, enkelt.. om noen spør om det er ledig plass ved bordet, setter seg ned og plukker opp lappen så vet vi begge..hvem og hvorfor vi er der ;-)

    Fortsatt uforpliktende, kvelden og natten kan da bringe mange muligheter ;-)

     

    Mvh T

  5. Heisan.

     

    Noen par eller HW`s som feks er ute på julebord i Oslo ikveld og skulle være i beit for overnatting eller rett og slett ikke orker den "lange" taxituren hjem i natt??

    Erfaren mann her , seriøs og ektremt diskre med et litt for stort hotellrom å tilbringe kvelden og natten på alene ;-)

    80 kvm suite i Oslo sentrum med flere soverom stilles til disp uforpliktende og "free of charge" ;-) for den/de som måtte ønske.. Nachspiel?? :-)

     

    Mvh seriøs og leken

  6. Tror dere begge to har tildels helt rett i det dere skriver:-) det vil ALLTID være de (noen) som ikke helt får med seg hva den opprinnelige betydningen av "legninger, ønsker, fantasier og holdninger" kanskje opprinnelig står for. Akkurat det samme ser man feks fra BDSM verdenen der endel menn lever i den villfarelse å tro at bare man kaller seg Dominant så har man "automatisk" en rett til å dominere eller få seg et knull en kvinne som definerer seg som underdanig.. så feil kan noen ta. Slik er det og det tror jeg ikke lar seg endre uansett hvor mye man prøver å få folk til å forstå.

    Det viktigste er at VI vet og at de par som søker en Bull vet hva de skal se etter.. nettopp en som har skjønt det og som vet at dette er ikke noe man gjør seg fortjent til eller kan forlange bare fordi man kaller seg Bull men en som faktisk ER Bull og kan gi de det de søker og trenger;-)

  7. Heisan.

     

    Maskulin og godt utstyrt BULL her. Skal på en liten tur/retur reise med Kiel ferga den 9-11 mai.

    Kanskje det finnes et par eller en HW som skal på tur samtidig? ...

    Jeg er ikke uerfaren med BULL rollen og elsker å gi henne en herlig omgang enten mens han ser på eller siter et annet sted å kanskej vet at hans kjære får seg en deilig runde med..MEG. Også åpen for at han deltar og at vi sammen gir henne en RÅ opplevelse. HW på tur som trenger å kjæles/brukes er absolutt noe jeg og gjerne ser for meg å treffe.

    Kanskej vi møtes i en bar ombord.. tar en drink.. ser ting an.. og om man føler for det så er ikke veien lang til en deilig seng i en lugar.. ;-) anyone?

    Mvh Meg

  8. Hehe, mange ehh..herlige her:-) Men her kommer noen ekte.

    eE kamerat av meg OG meg selv bestemte oss for mange år siden å teste ut klassiske sjekketriks en kveld og det var utsyrtelig morsomt.

    Vi peilet og sonderte utestedet og prøvde å finne de rette kvinne"typene" til hvert "triks"..

    eksempelvis,

    Tøffe typer trikset.. Piloter var vi da.. mulig vi overspilte litt i iveren,, funka ihvertfall dårlig *ler*

    Medlidenhets trikset.. funka delsvis:-) en av oss var litt "annerledes" og den andre var støttekontakt *flirer* faktisk mange som bet på og største problemet var å holde seg alvorlig.

    Vi prøvde mange ulike varianter i løpet av kvelden og hadde det hysterisk artig..

     

    Men begge fikk seg en deilig aften med to flotte kvinner av det enkle klassiske trikset å følge med på når en kvinne tok opp sigarettpakken og galant lene seg frem, "knipse" i gang lighteren med et lite" tenne for deg?"... Hmm det var noen år siden skjønner jeg nå siden vi røyket inne ;-)

     

    Uansett, kvinner liker oppmerksomheten og galantheten, litt koselig skjarm, tekkelige kommentarer og enkle forførende og smigrende kommentarer (ihvertfall til å begynne med..) Og som gentlemann så er det relativt hyggelig å sjekke påd en måten også :-)

  9. XXDark kan anbefales på det sterkeste.. ett av de råeste og tøffeste steder jeg har vært. Og det beste av alt.. det er seriøst der. Du kan gå dit som mann, par eller kvinne uten at du blir overfalt. Du kan se deg om, ta deg en øl, snakke med folk og ikke mer. men du kan og oppleve alt og litt til om du føler for det. Rett og slett et sted der det meste og litt til er "helt" normalt ;-)

  10. Henger meg på her og ønsker alle deilige mennesker, HW`s og cuck`c og ja.. ratt og slett alle sammen og virkelig god jul. Til de man ha møtt sier man takk for noen herlige råe og gode kvelder/netter.. og til dem man ikke har møtt.. vi ses ;-)

    Måtte 2014 bli et vått år *smiler*

    T

  11. Det er en meget deilig og morsom "tillegstjeneste" å ta HW sin telefon, "knipse" et par bilder av henne der hun prøver å ta så mye som mulig av kuken min ned i halsen..eller der hun senker musa si nedover kuken med et slørete tilfreds smil og sende bildene til den lille cuckolden som sitter hjemme og drømmer og nyter ;-)

×
×
  • Opprett ny...