Gå til innhold

mrdiskret

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei!

    Søker en likesinnet kvinne som lengter etter en stor og aktiv kuk :) Har lang erfaring innen sex, men du behøver ikke å ha lang erfaring.

    Har god erfaring med foreplay, slikking, fingring og elsker å være kreativ og variert i senga.

    Kontakt meg på min msn/hotmail, eller på min profil (PM) eller svar her :)

Bosted

  • Bosted
    OSLO

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mrdiskret's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vel, 5-6 år er vel ikke så veldig kort erfaring, selv for menn opp til 25 års alder, da gjennomsnittet ikke har sex før de er 18-19 år, ifølge statistikk Hvis dere mener det likevel er missledende beklager jeg, men vet nå i hvert fall hva jeg gjør i senga, tør jeg påstå
  2. mrdiskret

    Ansikt`?

    Ok da...
  3. 17 cm lang og 15,0-15,5 cm tykk penis til disposisjon
  4. mrdiskret

    Deilige bilder ;)

    Litt av hvert
  5. Gutt på 19 år vil gjerne få litt opplæring/opplevelser, noen som vil ta på seg oppgaven? Har god fysikk er veldig renslig, sykdomsfri og har stor, tykk og fin kuk til dere
  6. Hei! Søker en likesinnet kvinne som lengter etter en stor og aktiv kuk Har lang erfaring innen sex, men du behøver ikke å ha lang erfaring. Har god erfaring med foreplay, slikking, fingring og elsker å være kreativ og variert i senga. Kontakt meg på min msn/hotmail, eller på min profil (PM) eller svar her Kan gi dere gode bilder av meg, hvor dere ser at jeg har god fysikk og ser renslig og fin ut msn/mail slettet pga brudd på forumregler!
  7. Hei! Kåt mann på 19 år her med lang og god erfaring i senga leter etter kåte damer som ønsker å komme på besøk de nærmeste dagene for deilige knull Står for mat og drikke om det er ønskelig også - Ta kontakt om du er/blir kåt! Kan gi deilige bilder om du/dere ønsker det, har god fysikk og average utseende, er hverken litt stygg eller umåtelig pen, men en god fysikk og en stor penis, det har jeg Ta kontakt her, eller helst på: e-mail slettet pga brudd på forumregler!
  8. Ta kontakt hvis det fortsatt er aktuelt
×
×
  • Opprett ny...