Gå til innhold

Manndom

Medlem
  • Innholdsteller

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Om meg

  • Om meg
    Hei!

    Velkommen til profilen til en mann som litt tilfeldig oppdaget gleden ved å være Bull. Det er mange veier til en rolle som Bull, og det å være Bull kan tydeligvis også være veldig mange forskjellige ting.

    Jeg har vært så heldig å oppleve det med noen vennepar og andre par.

    Det som fascinerer meg med dette er den pirrende leken. Enter det er å avtale med han om hvordan jeg skal bruke hotwifen, slutwifen eller tøsa eller hva hun nå er. Få detaljer om hva som tenner henne og hvordan hun liker å bli brukt. Og så være et verktøy for å oppfylle deres deilige fantasier.

    Eller det er en hotwife som selv har kontrollen. Treffe henne uten hans samtykke, eller hans deltakelse. Kanskje sende han bilder av hvordan kona blir brukt, om det er det som tenner dem. Det er så mange spennende varianter og leker. Og til de som lurer - jeg klarer å nyte leken fullt ut selv også. Mmmm, pirrende...

    Her inne håper jeg å treffe par eller andre som ønsker seg en fortrolig samtalepartner og lekekamerat. Hva tenner meg? For meg ligger det mye i det mentale spillet som foregår mellom partene i paret, og selvsagt den pirrende tilnærmingen, flørten med en annen manns kvinne, eller den rå leken.

    Hvem er så jeg? En voksen, erfaren, "well hung" mann i godt hold, som er leken, nysgjerrig og fordomsfri.Som synes at livet er for kort til ikke å nyte det, uten for mange begrensninger.

    Kanskje hører jeg fra deg/dere?

Bosted

  • Bosted
    Bærum/Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Manndom's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Manndom

    sugetur

    Alltid spennende og deilig å bli sugd i bilen!
  2. Definitvt en spennende setting. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil klare å sette meg helt inn i hvordan det oppleves fra hans side. Jeg har alltid sett på meg selv i Bull-rollen som et verktøy for deres lyster og fantasier. I noen tilfeller blir det som du beskriver over her, å få henne på overnatting. Det er jo mye som kan gjøres for å inkludere han. F eks ringe han opp og la telefonen være på underveis. Jeg har skrevet litt om en sånn opplevelse jeg hadde. Skal se om jeg kan få lagt den inn her. Eller i vår moderne tidsalder kan hun starte opp Facetime. Det kan bli litt amatørmessig filming kanskje, men han er i hvert fall tilstede - og med på det som skjer der i senga, live. Holdt på å skrive lykke til, men det er jo noen dager siden - så håper heller det ble en fin erfaring!
  3. Takk for hyggelig kommentar. ;)

  4. Det er antakelig flere herfra enn de som har gitt et hint her inne som skal på Sexhibition i løpet helgen. Jeg drar kanskje en tur i kveld og/eller i morgen. Det hadde vært spennende om det hadde vært mulig å "finne" folk herfra på et eller annet vis. Enten ved noe vi har med/på oss eller liknende. Kommer noen av hotwifene til å ha på seg ankelkjede f eks? Jeg kommer i hvert fall til å gå rundt der og kaste litt nysgjerrige blikk på parene jeg møter. Selv har jeg bestemt meg for å ha rødt tørkle i brystlommen på jakka, så kan det jo hende noen tenker - der var han.... Ha en hyggelig SH-helg alle sammen!
  5. Sjelden å se dere innom her, Happycouple! Håper dere snart tar en tur på byen igjen og vil plukke med en mann. Det frister...

  6. Velkommen! Vi skal selvsagt gjøre vårt for at du skal føle deg både hjemme og blant likesinnede! Flott profil!
  7. Ja, det enkleste er å gi opp. Det er jo stadig invitasjoner til sydenturer og danskebåter og annet, og jeg vet jo at folk har fått til treff i baren på Plaza og andre steder, så det er jo mulig om man vil. Jeg syntes tråden hadde så mange positive og interesserte deltakere på den tiden at jeg syntes det var greit med en liten oppfrisking. Kanskje det går på andre eller tredje forsøk?
  8. Jeg fikk lyst til å bumpe denne tråden. Masse gode initiativ og forslag. Enig med Sambos - et cruise med en båt full av kåte og deilige mennesker er en veldig pirrende tanke som burde vært mulig å virkeliggjort!
  9. Pirrende bilder av flott dame og spennende med kjærester i bevegelse mot hotwiferi... :-)

  10. bra du liker henne

  11. Takk for praten. Fristende tilbud og fristende dame som plutselig dukket opp i profilbildet...

  12. Jeg kjenner denne settingen kun fra ekstra-mann siden, men jeg forstår din frustrasjon. De gangene jeg har lekt med par på den måten, har jeg vært spesielt opptatt av å finne ut av hva de ønsker å få ut av det, hvordan jeg kan bidra til å oppfylle deres fantasi. Selv om jeg både tar for meg og nyter, er jeg hele tiden klar over at jeg kun er et redskap for deres lek. Jeg tror at for par som har det bra, kan dette styrke parforholdet, men hvis forholdet skranter, slår dette enda hardere ut i slik lek. Ikke dermed sagt at deres forhold skranter. Men det kan høres ut som selv om dere har klare regler, har dere kanskje ikke samme grunntanke for hvorfor dere gjør dette. Og å bryte reglene bør være fullstendig tabu. Jeg har forstått på deg at du ønsker at hun skal få mer erfaring, og hun tenner på tanken om å få prøve flere pikker. Min første innskytelse er at dere må være enig om at dette gjør dere begge for deres skyld, til felles glede. Så finnes par i alle varianter her inne, men for deres skyld høres det ut som 100% ærlighet er viktig, og at hennes lek med andre må foregå på dine premisser. Derfor er det kanskje ikke så lurt å slippe henne fri, men finne kandidater og leke med fantasiene sammen. Bli enig om hvilke fantasier som skal oppfylles, og hvilke som blir for utfordrende for dere. Lykke til, uansett hva dere måtte komme frem til. Det slo meg at det kanskje ville være mindre truende for deg om dere fant noen å leke med hvor aldersforskjellen gjør "kjæresteri" usannsynlig. Vet at en del bruker det bevisst.
  13. Manndom

    Gangbang

    Tror det bare er å begynne å ta i mot interesserte. Og så regne med at frafallet er stort. Snakket med en som hadde arrangert et for ikke så lenge siden. Han hadde fått over hundre henvendelser som han registrerte. Så begynte frafallet og endte opp med at 4 møtte. Tror nok det er sånn verden er, dessverre. Men det er sikkert mulig å få 10-15 i hvert fall, hvis man annonserer på et eller flere seriøse steder. Jeg kan sikkert hjelpe til å sortere interesserte og organisere litt om ønskelig. Og er nok også interessert i å delta.
  14. Manndom

    biltur

    Sånne bilturer har jeg også vært på. Fortsatt får jeg bilder i hodet når jeg girer. Heldige dere...
  15. Deilig kjæreste du har, MannIPar. Og heldig som har en kjæreste som deg, som har lyst til å gi henne det hun trenger. Anytime! :-)
×
×
  • Opprett ny...