Gå til innhold

mørkmann

Medlem
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei

    Jeg er en mann fra Trondheim på 30år. Jeg er ganske muskuløs og liker å holde meg i form! Jeg liker alt fra å ta en kaffe for så rolig ha en deilig trekant, til å dominere både mann og kone. Jeg kan godt treffe bifile par.
    Jeg er med på alt, men jeg er sjefen!

    Det er bare å sende på en mail så kan dere få bilde og telefon nummer hvis det er ønskelig!

    Mvh
    [I]Mørkmann[/I]

Bosted

  • Bosted
    Trondheim

Landsdel

  • Landsdel
    Midt-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mørkmann's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. mørkmann

    Ferie

    Hei, Om det er noen som skal til Spania eller Frankrike i sommer så gi en pling:) Jeg er en mørk og muskuløs mann som søker noen å dra med. Jeg skal ikke bryte meg inn i ferieplanene, men om det er mulig å treffes en kveld så hadde det vært trivelig:)
  2. mørkmann

    Barcelona

    Hei, Om noen par skal ta seg ei helg/ferie til Barcelona- ta kontakt:)
  3. Hei, Jeg prøver lykken med en annonse. Jeg liker egentlig å treffe HW og Par på byen, men siden jeg for tiden er i Trondheim vet jeg ikke helt hvor jeg skal dra. Jeg er en mørk, maskulin og kjekk bull på 30år med grovt utstyr. Jeg liker spenningen med å treffe par hvor både mannen er med, ser på, eller ikke er der fysisk til stedet med har en oppgave å gjøre etterpå Jeg liker det meste av "normal" sex, ikke noe drøye fetisher, men er alltid med på litt dominans, det liker jeg. Jeg er en selvsikker, trygg og oppegående kar som dere kan føle dere sikker med. Diskresjon, renslighet og god kjemi er veldig viktig! Håper å høre fra dere:)
  4. ja, det hender at jeg reiser nordover. Send meg en PM om hvor i Nord dere er da:)
  5. Jeg reiser mye rundt jeg, også nord-over. Send meg en Pm om hvor i landet dere er så kanskje vi kan få til noe:)
  6. Hei, Jeg søker etter damer og par som har lyst å treffe en seriøs, kjekk, mørk mann på 30 år med grovt utstyr. Jeg holder til i Oslo, men reiser mye i jobben. Jeg liker å domminere, men kan også vurdere å bli domminert selv om det finnes noen som liker det:) Jeg er ikke fremmed for eget kjønn om mannen er bi.
  7. Hei, Er det noen som vil leke? Jeg vil dominere et par! Gi meg en pling så skal d få kjenne rå kraft!
  8. Hei, Jeg er en mørk mann fra Trondheim. Jeg ønsker å treffe et par. Jeg ønsker at cuckolden blir tvunget til å være bi,
  9. Hei, Jeg er en ung og sprek mann på 26år fra Trondheim. Jeg bor alene og disponerer en leilighet på Bakklandet. For tiden jobber jeg innen finans og er serriøs mann med ambisjoner! Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å treffe et par, gjerne finne noen jeg kan treffe fast. Jeg er ledig den helgen dere tenker, så det hadde vært hyggelig med et glass, kan gjerne gjøre det hjemme hos meg om det passer bedre for dere. Jeg er med på det meste, er ganske frisinnet og liker å kose meg=) Håper dere tar meg til ettertanke!
  10. takk for det:) dere også!

  11. Hei Jeg vil veldig gjerne gi en massasje til damer evt par. Jeg kan komme til deg eller du kan komme til meg. Jeg har plass sentralt i Trondheim. Din alder, vekt eller utseende har ingenting å si, da jeg vil gjøre dette for å forbedre massasjekunnskapene mine. Send meg en PM om du vil ha en gratis, varm og herlig massasje uten forpliktelser. Jeg er en mørk, ung, sterk og kjekk mann med kraftige hender:)
  12. man må være medlem av club4:)
×
×
  • Opprett ny...