Gå til innhold

Fruen

Moderators
  • Innholdsteller

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fruen

  1. Jeg er en HotWife som søker treff med en Bull som ikke bor så langt unna Østfold.

     

    Bør ha erfaring med cuckolding og ikke bare ha lest seg til informasjon

    Være mellom 30-60 år

    Takle at min mann er tilstede

    Gjerne ha dominant legning men skal ikke dominere meg

     

    Har ikke interesse av å legge ut om hva og hvordan ting skjer da man må prate og bli litt kjent før man ser hvordan dette går videre.

     

    Jeg er en dame på 48 år. som bor i østfold.

  2. Er det en mann/Bull som skal ta DFDS til København i morgen (onsdag 16 august) som kunne tenke seg å treffes? Bør være i alderen 35-60 år (bosted spiller ingen rolle da dette gjelder en båttur)

    Skal bare ta den båten ned til København.

     

    Evt en som tar Colorline tilbake til Oslo fra Kiel lørdag 19 august.

     

    Jeg er fra Østfold og er 47 år.

     

    Ta kontakt om du er intressert og SKAL på tur.

  3. Nå er jeg mektig lei av de som tror de kan overkjøre meg og si hva jeg skal og ikke skal.

     

    Jeg er IKKE ute etter å hente og bringe den jeg evt skal treffe. Og jeg gidder ikke bli kalt useriøs fordi jeg ikke gjør som den personen vil.

     

    Hva jeg legger ut i min annonse er min sak og jeg forventer at man kan oppføre seg og ikke bli drittsekk om man ikke er den man søker.

     

    "i thought u were serious couples."

    Dette får man fordi man ikke vil godta det den andre personen sier

  4. Særlig showet på fredag, hvor de tok opp ei fra salen, ble nedtur..

    Tenk så bra det kunne vært hvis hun hadde vært litt tøff - som de ba om!

     

    Nei, det er nok siste gang jeg betaler for å komme inn der..

     

    Det ble litt bedre når hun andre tok over men enig det var en skikkelig nedtur når hun ikke turde gjøre det hun ble bedt om

  5. Noen ganger så får man ikke opp chatten desverre, det har jeg fått erfare.

     

    En annen ting er jo at man bør gå inn på profilen og lese hva som står der om hva personen søker. Endel ganger kan man få mange svar ved å lese profilene. Det gjelder ihvertfall min egen profil. Når man da får samme spørsmål på chatten som kan leses på profilen så skjønner jeg at man til slutt blir ganske lei av å svare det samme hele tiden.

  6. Bullen er jo bare et sexleketøy for HW. Man går jo inn i dette med åpne kort og da skal man være klar over at følelser ikke er et tema i det hele tatt. Dette vet også Bullen om.

     

    Den tryggheten min kjære gir meg i det daglige liv er det ingen andre som kan gi meg. Jeg har selv hatt treff med Bull som ikke har klart å stagnere følelser og etterhvert lagd et helvete spes for meg. Er man såpass opplyst og viten om denne settingen så er følelser tabu siden da blir hele opplegget feil og man kan da heller være singel og søke, siden man da slipper å ta hensyn til andre parter

  7. Det som skjer endel ganger er at man avtaler noe og alt er helt i skjønneste orden og så når det kommer til at ting skal skje så gir de ingen tilbakemelding på noe. Hvordan skal man da tolke det?

     

    Er helt enig at man kan ha lov til å endre mening men da bør man være såpass oppegående at man kan gi beskjed om at det ikke passer/noe har kommet i veien. Driver man med cuckolding så er alfa omega ærlighet og åpenhet.

     

    Har desverre opplevd flere ganger at de trekker seg og ikke gir beskjed. Det gjør at man til slutt mister troen på at det er noen som er klar for det.

  8. Jeg synes egentlig det Moniqe skriver er ganske reelt. Hun har spørsmål som jeg også gjerne skulle sett svar på, da jeg har fått mange av de samme tingene på pm.

     

    Å si at noen blir tråkka på tærne så vil vi heller se om noen kan gi noen svar på dette.

     

    Jeg har levd i så pass mange år i et cuckoldforhold og noe av det første man lærer er at ærlighet, åpenhet og respekt er viktig her. Det er ikke alle som har skjønt det og som gjerne går bak ryggen på både den ene og den andre. Jeg har ikke interesse av menn som gjør slikt. For meg så har de ikke ærlighet, åpenhet og respekt i det hele tatt.

×
×
  • Opprett ny...