Gå til innhold

Fruen

Moderators
  • Innholdsteller

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

9 følgere

Om meg

  • Om meg
    Frue på 53 med ett krek som ikke fortjener noe, praktiserer Cuckolding på den "Gamle" måten, vi har bodd i USA og vært aktive i miljøet der så jeg vet hva jeg vil og ikke vil og hva som passer meg.

    Han/de som jeg søker MÅ ha erfaring innen C, og ikke være så langt bosatt i fra Østfold, og jeg søker på mine premisser og ikke dine, klarer du ikke å godta det trenger du heller ikke å sende en melding eller å klikke ;)

    Jeg søker ingen som er dominant da jeg selv er dominant av natur. Sub holder med den mannen jeg har her hjemme. Den jeg søker stiller på lik linje med meg. Hverken dominant eller sub. Switch for meg blir bare hverken fugl eller fisk, altså du må være helt normal..

    Og til dere som klikker eller sender meldinger, og spør om hvordan treff og hva som skjer med de jeg evt treffer.... det er noe dere ikke har noe med, og jeg er ikke her for å underholde deg med historier, slike sider finnes det nok av på nettet.

    Dette virker kanskje krast på noen, men har du ett problem med det ta deg en joggetur og kom over det, for her har du ikke noe å hente ;)

Bosted

  • Bosted
    Østfold

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Kvinne

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Kvinne

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fruen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er en HW som er over 50 som søker en erfaren Bull. Vil ikke ha noen som er nysgjerrige og vil teste dette. Bullen bør være i alderen 45-65 år og bo i området jeg har beskrevet. Være ikke røyker. Send pm om hvem du er så ser vi hv det blir til
  2. Ønsker deg en strålende helg :)

  3. Jeg er en HotWife som søker treff med en Bull som ikke bor så langt unna Østfold. Bør ha erfaring med cuckolding og ikke bare ha lest seg til informasjon Være mellom 30-60 år Takle at min mann er tilstede Gjerne ha dominant legning men skal ikke dominere meg Har ikke interesse av å legge ut om hva og hvordan ting skjer da man må prate og bli litt kjent før man ser hvordan dette går videre. Jeg er en dame på 48 år. som bor i østfold.
  4. Jeg er desverre ikke intressert i menn som reiser ofte til Østfold/Oslo-området men en som er bosatt i området. Håper det er en som er intressert i faste treff
  5. Jeg er en HW i midten av 40 årene som bor i Østfold som søker treff med en erfaren Bull. Treff skjer hos oss. Krav om å se bilde og tlftest for å se om det er noe som faller i smak. Er ikke intressert i å prøve på noe opplæring.
  6. Er det noen her inne som skal på SH i helgen. Vurderer å ta en tur innom der og kanskje man kan treffes?
  7. Er det en mann/Bull som skal ta DFDS til København i morgen (onsdag 16 august) som kunne tenke seg å treffes? Bør være i alderen 35-60 år (bosted spiller ingen rolle da dette gjelder en båttur) Skal bare ta den båten ned til København. Evt en som tar Colorline tilbake til Oslo fra Kiel lørdag 19 august. Jeg er fra Østfold og er 47 år. Ta kontakt om du er intressert og SKAL på tur.
  8. Søker en Bull til meg. Jeg er ei dame på 46 år som bor i Østfold Han bør være mellom 30-60 år Røykfri Ha skype og bilde Takle en tlfsamtale om man kommer til evt treff Ta kontakt på PM for videre samtale
  9. Høres ut som en som er mer wannabe enn noe annet. Desverre finnes det endel slike og de håper jeg kan bli silt vekk etterhvert.
  10. Sorry, men tom for meldinger.

    Men nei til det første, og ja til det andre.

    Mail?

  11. Nå er jeg mektig lei av de som tror de kan overkjøre meg og si hva jeg skal og ikke skal. Jeg er IKKE ute etter å hente og bringe den jeg evt skal treffe. Og jeg gidder ikke bli kalt useriøs fordi jeg ikke gjør som den personen vil. Hva jeg legger ut i min annonse er min sak og jeg forventer at man kan oppføre seg og ikke bli drittsekk om man ikke er den man søker. "i thought u were serious couples." Dette får man fordi man ikke vil godta det den andre personen sier
×
×
  • Opprett ny...