Gå til innhold

Loftlurk

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Loftlurk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nytt innlegg til dere cuckoldelskere!
  2. Snikbumper denne med nytt innlegg på http://excitement.blogg.no (som dere oppegående sjeler kanskje har merket er forfattet og skrevet av kjæresten min ) Håper dere liker det dere leser!
  3. Du må uten tvil begynne å blogge igjen hewa. Har funnet en del andre blogger i det siste og en god del av dem er morsomme å lese. Hovedsaklig letet jeg ikke etter fantasier, men ekte mennesker som deler ekte opplevelser
  4. Ser det går ikke an å redigere innlegg her.. det er jo litt dumt. Fant uansett en blogg til. http://excitement.blogg.no Igjen, hvis dette er mot reglene (har som sagt sett flere linker her inne, selv om det står at det ikke er lov) så bare slett tråden ) Kom gjerne med egne linker!! Leter fortsatt!
  5. Ser det står i reglene at linking ikke er tillatt, men har funnet flere linker når jeg såvidt har bladd bakover i emnene etter en lignende tråd. Har funnet en del linker til blogger også, så jeg tar en sjanse. Jeg leter etter blogger å følge når det gjelder noe lignende temaet forumet har. Cuckolding, hotwife, generell sharing/swinging osv. Vil helst ha noen som er ekte eller fremstor som ekte, og ikke folk som bare blogger rundt emnet. Har fulgt litt med på bloggen som Excite skriver og til en eller annen hewa her på forumet, tronderhotwife.blogg.no. Er sånne jeg er på jakt etter. En slags blogg som gjerne følger et par og deres opplevelser. Noen som har noen linker å dele? (Bare å stenge/slette tråden om dette ikke er tillatt.)
×
×
  • Opprett ny...