Gå til innhold

Misterbigood

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Heisann! ;-) Litt om meg. Er en singel bimann, har ikke så mye erf med samme kjønn, så må kalle meg skap bi. Er spesielt tiltrukket av par der han er bi, og da som et leketøy/tjener. Gjerne som en underdanig og lydig hjelper. Er 185cm, 95kg. Ser ok ut, noen vil også si kjekk. :-) Er ellers en rolig og snill mann. Seriøs, frisk, diskre og liker såpe å vann.

Bosted

  • Bosted
    Arendal.

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Misterbigood's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. : Dere høres spennende ut!
  2. Hei dere. :)snill og rolig bimann 52år, 185cm, 93kg, ok uts. Bra utstyrt. 1oo% frisk, diskre og renslig. Som selvfølgelig også dere MÅ være. Søker alså et par der han er bi,35-65år, uts og vekt er uviktig. Dere kan også gjerne ha en venn/veninne. Ønsker å være deres underdanige tjener/leketøy, kansje også som deres slave. Ønsker å bli brukt/utnyttet som slikker/suger av deres kjønn/asshull, før, under og etter akten. Suger/slikker kjønns safter ut av hennes kjønn/ass, etter han har kommet. Deepthroater hans cock, og gjerne bytte på hennes pussy/ass og min hals... og gjærne komme også... jeg SVELGER!!! Kan også bli HARDT anal fucket/dobbel anal. Er med på så å si ALT!!! Kinky/perv, anal utblokket, fistet, også hans cock og hennes hånd samtidig, hun kan runke han inne i ass'n min. Bli pisset på, bundet, pisket, og mye mye mer. Og seff bruke cock'n min til hva dere vil. jeg kan også lånes ut til deres venner og kjente. Det finnes så mange muligheter, så lenge alle er enige og nyter det som skjer, er alt ok og lov. Håper det finnes et par som har lyst til å bli kjent med meg. Hvis, så ta kontakt for mere info/bilder. Hei så lenge.
  3. ..... Å herre gud for ei nydelig fitte!!! Jeg vil tunge... Åååhhh.... NAM-NAM...
  4. ÅååJA... NYDELLIG!!! Herlig kropp... Ei utsøkt og fantastisk fin fitte!!! ^^ Topp karakter fra meg!!! Trenger Du/dere et leketøy/tjener som kan brukes til ALT, også kinky/perv. Ta kontakt! :p Hei-hei.

  5. Søker par der en eller begge er dominerende, og som har lyst til å bruke/utnytte meg som leketøy og tjener. Også kinky/perv!!! Som bla, kuk slikking/suging og deep throat. Greier 21cm, 4,5cm dia greit. Balle, fitte og ass slikk/sug. gjærne under samleie. Han kan bytte på hennes fitte/ass og min munn/deep throath, og event tømme seg. Svelger sæd!!! Gjærne også binding, pisking, bli pisset på. Kuk klemmer, osv. Anal knull, utblokk og fisting. Greier store ting analt, 8,5 dia, men greier mer!!! Er med på, og vil ut prøve ALT som voksene mennesker kan finne på. Så lenge alle nyter og har det bra, er alt ok!!! Setter ingen krav til uts eller vekt, men krever og gir 1oo% renslighet, friskhet og diskresjon. Håper dere tar kontakt, på pm. Hei så lenge.
  6. Ja.... er alså en singel bimann på 52. Har ikke så veldig mye erf med samme kjønn. Er spes intressert, og kan vel si fetish for par der han er bi. Men det er ikke et krav. Ønsker da å være leketøy/tjener for å gi nytelse å glede, Bruker tunge å munn, og alt som kan behage dere. Er så å si med på ALT!!! Gjerne litt perv/kinky. Har en masse "sprø" ideer å fantasier. Så lenge vi er enige og nyter det, er alt ok. Setter ingen krav om utseende eller vekt, kun til diskresjon, friskhet og renslighet. Og, det er selvfølgelig gjensidig!!! Håper det finnes et par som kunne tenke seg dette. Hvis noen svarer meg, så ha litt tolmodighet er ikke på nett hver dag. Hei så lenge.
×
×
  • Opprett ny...