Gå til innhold

HannKatta

Medlem
  • Innholdsteller

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av HannKatta

  1. Denne burde ligge i fantasiforumet synes jeg da den er en fantasi og ingen virkelig historie.
  2. "Et par ganger har jeg vært hos mulatten først, så til elskeren min og SÅ hjem til kjæresten min." Alle uten kondom ? Det er bærre lekkert...
  3. Hvorfor kan jeg ikke redigere innlegget etter jeg har postet det i minst 15 minutter ? Dette pleier å vere standard på mange forum.
  4. Nei, hvorfor det ? IE er dårligere enn Firefox og Opera etter min mening.
  5. Liker hun sex uten kondom ?
  6. Homofili ble stuerent på dei siste 20 åra. Så tenker nok dette også blir stuerent om 20 år.
  7. Kjenner en galen kar ifra Bodø faktisk. Jobbet i lag med vedkommende for cirka 10 år siden. Men, vil ikke si mer om han enn det.
  8. HannKatta

    Hva nå??

    Penger til drift må inn på et vis. Så hvis ikke medlemsskapsavgift, må reklame vurderes. Og hvis folk ikke vil noen av delene så kan man like gjerne gi opp.
  9. HannKatta

    Hva nå??

    En "whois privacy" på domenet burde vedkommende hatt. Men, det er vel umulig på .no domene.
  10. http://norcuckold.com/profile.php?do=editavatar http://norcuckold.com/profile.php?do=editprofilepic
  11. Er bildet mitt vekk nå da...???
  12. Joda, jeg kan lage video av Dere med deres eget kamerautstyr eller mitt. Hvis vi bruker mitt, ordner jeg med en egen minnebrikke som Dere kan beholde mot prisen på den (cirka 200 kroner for 8 giga). Da slipper Dere noe på avveie. Kan hjelpe til å redigere litt fiilm også, ren klipp og lim og kankje noen enkle effekter og en rulletekst til slutt. Bruker ganske enkelt bare Windows Moviemaker som følger med Windows. Hvor bor Dere ?
  13. Takk til MistressBergen for et godt svar. Alltid lurt på det der. Til alle andre, jeg bare stilte et uskyldig spørsmål. Men, det var tydeligvis ikke så bra. Jeppe, jeg er kankje ikke like interessert i "biologi" som deg. Men, for meg kan du bare vere oppgitt. For jeg er oppgitt over deg tilbake at du syter og klager over andre brukere. Jeg ignorerer slikt i utgangspunktet og gidder ikke å klage over slike utsagn. Så klag i vei. Jeg vender det døve øret til.
  14. Alltid lurt på dette ang. p-pillers virkningsnivå. Har lest om kvinner som til tross bruk av p-piller blir gravide. Og da undrer jeg meg når dama blir pumpet full med sæd av flere menn, vil hun lettere bli gravid enn med den faste partneren selv på p-piller ? Ikke helt lett å forklare dette.
  15. Åååhhhh, deiligt...!!!
×
×
  • Opprett ny...