Gå til innhold

frarin

Medlem
  • Innholdsteller

    57
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei damer og par.

    Erfaren, voksen og seriøs mann.
    Som er med på det meste.

    Søker ei HW / SW. for treff.
    Søker også ei jente/dame som er singel og har lyst på et mer åpent forhold.

Bosted

  • Bosted
    Larvik

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

frarin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Slank bestemt og singel mann (56) bosatt i Larvik søker Hot Wife eller Slut Wife for treff. Og skulle det være ei singel dame der ute som er HW eller SW så ta gjerne kontakt.
  2. Leste annonsen deres med stor interesse. Er en vanlig mann, (Ikke helt sikker på om jeg kan kalle meg Bull) Men har stor glede av å være sjef. Er meget bestemt og liker det meste,(Ikke grov vold) Har vært med på dette tidligere. jeg er 56 slank og bor i egen leilighet i Larvik.
  3. Hei! Som tittelen sier, søker jeg ei jente/dame som har tanker og lyster i denne retningen, Om du har erfaring eller ikke betyr ikke så mye. Det som betyr noe er at du har tanker og lyster om dette. Og hvem er så jeg.: Seriøs voksen, slank mann som tenner veldig på dele deg med andre. Om det er par som har lyst til å kontakte meg, er jeg åpen for det også. Legg gjerne inn en melding til meg . Så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat. Jeg er å treffe på telefon, mail, skype, Hilsen Frarin
  4. Hei! Singel kjekk voksen cuckold her. Jeg ønsker virkelig og bli kjent med deg Bor i Larvik. Ta kontakt om du har lyst.
  5. Lenge siden jeg har skrevet på denne siden Er det noen som har forslag til treff (Ikke nødvendigvis sex) Men for å treffe andre som har samme lyster, for en hyggelig prat over en kopp kaffe eller en øl. Skriv noen ord til meg. Hilsen Frarin
  6. Voksen mann søker deg/dere for treff. Ta kontakt for en hyggelig prat ,
  7. Slank kjekk mann (56) søker par eller HW for treff. Gjerne mer en "one night" Håper det finnes noen i vestfold området. Søker også ei dame som liker cuckold. Skriv noen ord gjerne med tlf.nr.
  8. Kjekk voksen slank mann klar nye kåte eventyr, treffes hele dagen. Send meg en PM
  9. Slank erfaren og normalt utrustet mann (55) søker hotwife/par. Kan treffes dag og natt. Send PM
  10. frarin

    Meg

  11. Hei! Det var en veldig bra beskrivelse av hva en Mester er og hva han skal gjøre. Jeg føler at dette er helt riktig for meg Så om dere har lyst stiller jeg gjerne opp.
  12. Hei! jeg vil gjerne treffe dere Se på profilen mi
  13. Kjekk slank voksen mann (55). Normalt utrustet, søker par for treff, gjerne ute. Stiller også opp om det bare er fruen som skal underholdes. Ønsker at dere er over 50. Kan treffes dag/kveld/natt. Send en meld og dere får mer opplysninger.
  14. Slank erfaren mann på 55 søker par/dame for treff. Normalt utrustet. Håper du/dere liker mye deilig slik og sug. Jeg elsker nemlig å slikke og suge. Har også et håp om at det finnes noen som også liker og fotografere men ingen krav.
  15. Om dere ønsker litt seriøs prat om tema stiller jeg selvfølgelig opp
×
×
  • Opprett ny...