Gå til innhold

FellesGlede

Medlem
  • Innholdsteller

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FellesGlede

  1. God sommer! Du får komme til oss uti Middelhavet:-)
  2. Høres fristende ut, men cuckolden min kommer ikke hjem før om et par timer:-(
  3. Takk for mange svar. Får mange henvendelser, så gjerne minn oss på om vi ikke har svart deg ennå.
  4. Hei på du/dere. Ja det er interessant. Kunne vi møttes allefire for en liten prat først? Så kan det fort bli hotwife på alle fire snart.... Tirsdag ettermiddager er vi ungefri begge to så det kunne passe? T T
  5. Takk for det, men vi er ikke interessert i par. Bare menn:)
  6. Takk:) I utgangspunktet er du en del yngre enn det vi tenker oss. Har du noen erfaring fra sex med par?
  7. Par 45/47 trenger menn for gangbang av frodig rødhåret deilig dame som trenger mye pikk innimellom. Blir hotellrom på Gardermoen når vi har samlet noen seriøse. Han er bi og suger også om noen ønsker det. Alle blir sugd tomme. Kan ikke sprute i f. for hun bruker ikke prevensjon.
  8. Jo takk skal du ha:-) vi er ute etter menn som kan knulle henne.

  9. Par 45/47 trenger menn for gangbang av frodig rødhåret deilig dame som trenger mye pikk innimellom. Blir hotellrom på Gardermoen når vi har samlet noen seriøse. Han er bi og suger også om noen ønsker det. Alle blir sugd tomme. Kan ikke sprute i f. for hun bruker ikke prevensjon. Mulig hun får blindfold. Blir ennå kåtere av det. Taulek kan bli aktuelt samtidig på henne.
  10. Par fra Romerike søker menn for gangbang. Alle blir sugd tomme også. Bang og sprut. Hun er frodig rødhåret med store pupper. Eventuelt kontakt med noen som er erfarne og vant til å arrangere er vi interessert i å komme i kontakt med. Vi har erfaring med en ekstra mann, men ønsker mange:-)
  11. FellesGlede

    Nybarbert

×
×
  • Opprett ny...