Gå til innhold

Nordland par 30

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Vi er et par på begge 30 som ønsker en ekstra mann ilamme i sengen,vi drømmer begge om en vi kan leke med begge 2.hun vet ikke om denne profilen,da æ skal overaske henne med en ekstra mann til oss.hun er ei nydelig litt fyldig jente med store bryst,som er med på det meste i senga,tar den i alle hull,så drømmer hun om å se mæ med en mann,noen æ og tenne masse på,bilder mailes om det skulle dukke opp noen som kan være aktuell for dette:)vi holder til i salte/nordland:)

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nordland par 30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Går bare bra hær:)

  2. Fruen og venninne gjenge planlegger jente tur til bartebyen,å hun har lovet å ikke ligge på latsiden;)
  3. Vi fantaserer om at hun blir tatt av flere menn,2-3 stykker sammtidig.noen som har opplevd at hotwife har gjort dette?
  4. Herlig stor klitoris:)sku gjerne slikka når den flotte kuken jobba i fitta;)
  5. her er tøsa mi på sin første tur ;I dere kan tro det var en som satt hjemme og var kåt,4 runker på en kveld,fikk og smake på musa full av sæd.ikke lenge før hun drar på tur ijenn
  6. Da har fruen endelig vært på sine første tøse tur:)kom i kontakt me en x vis Facebook.etter chatting i Moen uker ble det endelig avtalt treff.dro fredag kl 18 og kom ikke hjem ijenn før søndag formiddag.ganske så sliten og sår.men med en gave i trusa som jeg fikk smake på:)bilder av hennes første kveld kommer;)
×
×
  • Opprett ny...