Gå til innhold

Vi To

Medlem
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei!
    Vi er et par (hun 47, han 48) som er nye her. Begge tenner på at den andre har spennende opplevelser med andre. Vi har begge testet ut hver for oss og kost oss med detaljerte fortellinger etterpå, og vi ønsker nå å utvide erfaringene.

    Litt om oss: Har vært sammen leeenge. Begge i fast og full jobb, begge med høyskoleutdanning. To tenåringsbarn. Vi trener jevnlig, uten å være muskelbunter eller i superform. Aldereren tilsier jo at vi har fått et par gram ekstra rundt livet :-). Hun: 168/62, han: 175/65.

    Vi ser etter noen som vi kan trives med i og utenfor senga. En rimelig oppegående samtale er en forutsetning. Vi ser primært for oss et par hvor vi i kanskje til å begynne med kan møtes han-hun/hun-han, men single av begge kjønn er også aktuelle. Du/dere trenger ikke kontakte oss om du/dere:
    -synes det er en god ide å presentere deg med bilde av junior ved siden av en ølboks
    -har "biggest you've seen ever" som nick
    -tror at Nelson Mandela er en rapper
    -mener at "sengehygge" skrives "senge hygge"
    -synes Søviknes og Hoksrud er kjernekarer
    -mener Leonardo DaWinci skrev "Engler og demoner"
    -røyker eller snuser

    Om du/dere styrer unna disse punktene, vil vi gjerne høre fra deg/dere.
    Hva/hvem ser vi etter?
    Noen vi kan trives med og leve ut fantasiene med. Hva er fantasiene? Ganske alminnelig sex, men som involverer andre. Vi har ingen drømmer om pisk eller annet dingeldangel.
    Alder: Passelig.
    Utseende/kropp: Ja, det spiller nok en rolle.Det er tross alt sex det er snakk om :-).

    Send en PM om dette ser interessant ut, så tar vi det derfra!

Bosted

  • Bosted
    Drammensområdet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Vi To's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Knut! Takk for svar. Spennende! Asker er jo bare et lit steinkast unna... Vi vil gjerne høre mer om deg, hva du liker og hvordan du kunne tenke deg å bidra til gode opplevelser for henne. Som vi har skrevet, er vi nok ikke av de som tar'n lengst ut, men ser for oss å praktisere ganske så normal sex i lystige kast. Dette inkluderer det meste av aktiviteter i de fleste stillinger, men som sagt så har vi ingen hang til S/M og denslags. Han har heller ikke kjent på noen bi-følelser, selv om han har kjent godt etter (man skal jo ha et åpent sinn :-)). Bakfra? Hun smiiiler....
  2. Takk for det!

    Ja, hensikten er jo å bli kjent :-).

    Send oss noen ord om hvem du er (mener da ikke navn og GPS-koordinater :-)), så ser vi hvor det bærer hen!

  3. Dere hadde jo en spennende profil... :-) Bli bedre kjent, kanskje?

  4. Hei! Vi er et par (hun 47, han 48) som er nye her. Begge tenner på at den andre har spennende opplevelser med andre. Vi har begge testet ut hver for oss og kost oss med detaljerte fortellinger etterpå, og vi ønsker nå å utvide erfaringene. Litt om oss: Har vært sammen leeenge. Begge i fast og full jobb, begge med høyskoleutdanning. To tenåringsbarn. Vi trener jevnlig, uten å være muskelbunter eller i superform. Aldereren tilsier jo at vi har fått et par gram ekstra rundt livet :-). Hun: 168/62, han: 175/65. Vi ser etter noen som vi kan trives med i og utenfor senga. En rimelig oppegående samtale er en forutsetning. Vi ser primært for oss et par hvor vi i kanskje til å begynne med kan møtes han-hun/hun-han, men single av begge kjønn er også aktuelle. Du/dere trenger ikke kontakte oss om du/dere: -synes det er en god ide å presentere deg med bilde av junior ved siden av en ølboks -tror at Nelson Mandela er en rapper -synes Søviknes og Hoksrud er kjernekarer -mener Leonardo DaWinci skrev "Engler og demoner" -røyker eller snuser Om du/dere styrer unna disse punktene, vil vi gjerne høre fra deg/dere. Hva/hvem ser vi etter? Noen vi kan trives med og leve ut fantasiene med. Hva er fantasiene? Ganske alminnelig sex, men som involverer andre. Vi har ingen drømmer om pisk eller annet dingeldangel. Alder: Passelig. Utseende/kropp: Ja, det spiller nok en rolle.Det er tross alt sex det er snakk om :-).
×
×
  • Opprett ny...