Gå til innhold

megogdeg

Medlem
  • Innholdsteller

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er dere unge vil se er jeg langt eldre enn de fleste her. Og jeg søger ikke efter noen spesielle til meg selv. Det er da slik at jeg har en nesten tyve år yngre venn som jeg ønsker at have litt moro med. Jeg selv er lettere handicappet og helsen begynner at bli skral. Men min venn er fortsatt "ung i kropp og sjel".
    Jeg lider da også av diabetes og mere til.
    Min venn vet ikke om mitt påfunn, og da jeg rett og slett ønsker å dele mine opplevelser og min venn med andre voksne og modne kvinner og par, ber jeg derfor om unskyldning for denne rare presentasjonen.
    Min venn er vel det man idag kaller en "handyman" som jeg i over 30 år har benyttet meg av. Men nu da jeg har en liten leilighet med kun noen verandakasser blir det lite at benytte ham til.
    Trenger derfor inderlig et hyggelig eldre par evt. enslig voksen dame som kunne tenke seg at høre hva han kan brukes til. Dette da jeg også vil forlate hjemlandet og flytte til Spania sent i høst.
    Hører gjerne fra deg/dere om De skulle ha behov for en mann til forfallende arbeid i fremtiden. Han er absolutt lydig og underdaning hos meg og jeg ønker som sagt å more meg litt med å høre hva han kan brukes til av deg/dere hilsen Erna

Bosted

  • Bosted
    øst norge / Spania

Søker

  • Søker
    Nei

megogdeg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kontakt med seriøse voksne par og enslige av begge kjønn ønskes. Det er meget mulig at jeg er på feil sted med min forspørsel, og har aldri tidligere forsøkt noget lignende. Min tanke om at dele min venn med andre er ikke ny, men har kun vært prøvet med to venninder tidligere, til stor fornøyelse for oss alle. Min venn kjenner ikke til denne forespørsel, og skal ikke vite dette før han eventuelt må. Les min profil - jeg har mye - altfor mye tid og er glad i at skrive. Håper på svar men forventer ikke så mye. Jeg har levd et langt liv og er ikke ukjent med hva der bor i oss mennesker
×
×
  • Opprett ny...