Gå til innhold

Sarpingen

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    En mann på 40 ,litt krafitg og hårete (bamse). Blid omgjengelig og seriøs nok til å faktisk møte noen. Kan tenke meg å treffe par eller dame som ønsker litt variasjon eller rett og slett at hun skal få... Jeg har ingen problemer med at han ser på, er med eller må "gjøre rent" etter meg.

Bosted

  • Bosted
    Moss men men mobil

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Sarpingen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er helt enig med dere. Har flere ganger opplevd at bilder utveksles, så litt kommunikasjon deretter, for så å nærme seg at det å avtale tid og sted er på plass. Da blir det stille.. Veldig stille... Kjempeirriterende for oss seriøse buller også.
  2. Det har vært og er igang litt aktiviteter for at noe hyggelig som burde passe for en del mennesker her inne kan skje på Hønan Agda på Svinesund. Det er lagt litt tilrette for at mennesker skal kunne hygge seg der, men selvfølgelig (som vanlig) er jentene i mindretall. Det har foregått 1 organisert treff der, og hun som var der ekspederte alle så godt som mulig, og jeg tror de fleste ble fornøyd? Kankje det finnes noen hotwifer her, eller noen cuckolder her, som kanskje vil dele henne ut litt der? Jeg vil formidle kontakt med minst 1 par som ihvertfall kommer til å dra dit igjen, og jeg kjenner til flere som har veldig lyst. Selvfølgelig vil det være muligheter for bull's å komme dit også.
  3. Er det virkelig så mange som ikke har fått med seg at siste aktivitet var 25-06-11 21:40 ? Hallo !!!!!!!!! Nesten 1 år siden hun var inne og dere skriver og forventer kontakt?

  4. Er interessert så det holder, men får ingen tilbakemeldinger på mine PM'er.
  5. Ja da har jeg tatt initiativet for denne gruppa og håper jo at det også kommer noen par og eller hotwifes inn her også.
  6. Hei, er en mann på 41 år bosatt midt i østfold. Jeg kunne tenke meg å møte et par, der alder egentlig ikke er så viktig. Han kan se på i hovedsak, men når han får beskjed, må han ligge under henne og slikke henne i samtidig som jeg tar henne bakfra. Han vet at for å få lov til å se kuken jage i fitta hennes så nært, så må tunga hans jobbe iherdig. Dette gjør at den også enkelte ganger kommer borti kuken. Når jeg kommer, tømmer jeg meg helt, og drar meg forsiktig ut. Mannen i forholdet deres har da bare en oppgave, og det er å gjøre alt han kan for å slikke henne ren og tom for mine rester, og han stikker tunga langt inn i henne. Hun vier ut leppene sine for å lettere la sæden gli ut igjen. Samtidig som dette foregår, har jeg kommet meg forran henne hvor hun slikker og suger kuken min helt ren for hver eneste dråpe. Når han er helt ferdig med å slikke henne ren, løfter hun litt på beinet, slik at han kommer ut. Han skal da komme og sitte helt oppi sugingen hun gjør av meg, og nyte og se hvordan hun koser seg med kuken. Plutselig stopper hun litt å suge og kysser sin mann dype tungekyss, før hun løsriver seg det igjen og suger meg videre. Etter noen minutter roer vi det hele ned og er ferdig for denne gang. Høres dette ut som noe dere kunne tenke dere? Ta kontakt, jeg er seriøs og har både tid og anledning til å møtes. Dere bør være villig til å møtes ganske raskt, da jeg er utrolig lei av henvendelser hvor: "vi søker etter noen og er villig til å treffe deg bare vi finner et tidspunkt... " et tidspunkt som aldri blir noe av. Ukedager passer kjempeflott for meg, både på dag og kveld.
  7. Denne damen skal dere bare glemme. Hun har kun fantasier og er ikke interessert i treff. I følge henne selv, er hun gift og forlovet samtidig med en annen som "eier" henne. Bare glem henne om dere ikke er villige til å skrive historier hun kan kose med seg selv etter, for treff kommer aldri til å skje, uansett hvor mye hun gir uttrykk for å egentlig ville dette selv.
  8. Ingenting skjedde nok med dette i går, for denne avsenderen gir ingen tilbakemeldinger.
  9. Kan du gi et hint om hvor i buskerud også da. Er et stort fylke....
  10. Er en mann som kommer til å være i Strømstad 16-17 desember. Kanskje dere også er der og vil ha noen ekstra med, eller at kona er der på julebord og ønsker at hun skal få litt ekstra service?. Ta kontakt om noen er seriøst interessert, så utveksler vi mer informasjon for å se om grunnlaget ligger der. Bilder kan utveksles.
  11. Er det noen som skal til Strømstad den 16. Desember? Skal dit med overnatting på hotell. Er dere der og ønsker noen ekstra, eller har du kanskje kona på julebord der, og vil ha henne pleiet under oppholdet? Ta kontakt, så tar vi detaljene.
  12. Ser dere har lagt meg til som venn, og det har jeg akseptert. Har ikke hørt noe mer... Jeg bør kunne være rimelig tilgjengelig nå fremover, så om dere har lyst til å finne på noe mer, er det bare å gi et signal. Av bildene deres, ser jeg jo at hun er en deilig dame, og at magen har vokst litt ja... Gjør meg kåt det... Fint om dere også kan komme litt med hva dere ønsker...

  13. Hei til dere som trenger noen. Jeg er i Bergen i perioden 1-4 november. Jeg treffer gjerne damer/jenter, par/hotwife, fyller bullrollen eller bare deltar sammen med dere. Beskrivelse av meg finner dere i profilen. Bilder kan utveksles om dere er interessert og seriøse. Lurer du på noe, så spør fremfor å trekke egne konklusjoner....:=)
×
×
  • Opprett ny...