Gå til innhold

OsloMann1971

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en mann på 39 år, som ikke har hatt sex på en stund. Det eneste forholdet mitt varte i rundt et år, og tok slutt for over fire år siden. Sitter ofte for meg selv, drikker eller røyker ikke, og liker fantasy/SF, spiller spill, og søker jobber for tiden.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Søker

  • Søker
    Nei

OsloMann1971's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Konen ser veldig deilig ut... Hadde ikke takket nei til en runde i sengehalmen der ;-)

  2. Hei, jeg er en mann på 39, som gjerne vil komme i kontakt med en kvinne eller et par. Når det gjelder erfaring har jeg ikke så mye, men jeg er lærevillig... Jeg er rundt 170 cm (ifølge målingen på sesjonen), veier vel 80-90 kg (håper jeg...) og bruker briller. Svømmer et par ganger i uka, spiller spill en til to ganger, og ellers arbeider jeg på hverdagene. Hadde et "forhold" som sluttet for en tre års tid siden, med litt for mye navnekalling mot meg, og klaging på størrelsen på mine edlere deler (de er nok under snittet, men ikke mye). Har MSN og cam ;-) Håper jeg får noen seriøse kontakter her... har savnet sexen siden.
  3. Følger oppfordringen med å si noe om meg selv her... Jeg er en mann på 39, som nå kanskje begynner å komme meg litt etter et dårlig forhold for tre år siden. Hadde ikke sex før henne, og lite etterpå... Og nå ser jeg meg om etter et forhold, og kanskje noe moro til jeg finner den rette. Sliter imidlertid med en dårlig selvtillit, som jeg gjerne tar imot tips for å booste. Ellers er jeg en del av et lite spillmiljø, og jeg har høyere utdannelse. Av fantasier involverer dem ofte klespoker, med varierende antall kvinner og menn. Ellers liker jeg å se på at andre har sex, noe som jeg har gjort endel av på VIP... (tør ikke ta det første steget...). Det var vel det.
  4. OsloMann1971

    Meg

×
×
  • Opprett ny...