Gå til innhold

cuckøst

Medlem
  • Innholdsteller

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bosted

  • Bosted
    Vestfold

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Hotwife med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

cuckøst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. En liten bump på denne, annonsen ble ikke publisertfør uke 39 var over.. hun skal tilbake jevnlig, så kontakt med egnet mann er fremdeles ønskelig :-)
  2. Hei! Kona kommer til å oppholde seg i Egersund mandag til fredag kommende uke ( 39) Finnes det en godt utstyrt og sjarmerende mann som vil ta henne med ut og forføre henne? Send gjerne bilde med klær og uten.. Hun er en rolig dame på 36, som liker at du tar initiativ, hun elsker litt røff sex og er med på det meste.
  3. Hei! Hvordan går deres jakt? ?Vi er et par på 35/40 som er øitt i samme situasjon som dere, vi har begge hatt lyst til å prøve dette lenge, men det har liksom aldri fallt seg slik, og det er mye useriøse menn her inne. Ikke alle som er like tøffe når de faktisk skal møte noen.? ønsker dere lykke til!
  4. Hei! Kona kunne tenkt seg å være med på dette :-)
  5. cuckøst

    20170729 205114

    forhåpentligvis...
  6. Hei alle sammen og tusen takk for mange gode svar!! Vi er til fjells for øyeblikket med marginal dekning, så vi besvarer alle så fort vi kommer hjem!! K & K
  7. Hei! Her kommer det noe litt utenom det vanlige.. vi søker en mann, gjerne en som er godt over snittet utstyrt, men ikke noe "must", Humor er derimot et must. (Greit å ha litt humor i en såpass absurd situasjon..:-)Han har etter 37 ekstremt hetero år plutselig fått det for seg at han har lyst til å prøve å suge.. Hun har etter 34 år fått det for seg at dette er en gylden anledning til å bli sprutet full av en fremmed siden hun allerede er gravid i 3. Mnd. Vi ser for oss dette som en "hit and run" ting, hvor møtes på et hotell på Østlandet, du blir sugd hard og klar av han, hvorpå du gir henne en hard og heftig runde, spruter henne full og stikker. :-) håper noen kan synes opplegget er spiselig og vil leke med oss.
  8. Deilig profilbilde....

  9. cuckøst

    6

    Utrolig flotte bilder! Men det er klart.. Med med et slik nydelig motiv hadde det blitt bra selv om jeg tok bildene..:-)
  10. Hei,

    Er i oslo nå i helga. Ta en titt på profilen min - sender dere gjerne bilde hvis dere kunne tenke å møtes ;-)

  11. Hei hei! Den 22. Mars er vi på hotell i Oslo, vi ønsker en mann som kan sjekke opp kona i hotellbaren, for senere å bli med opp på rommet, hun er litt sjenert og dette virker som den mest "normale"fremgangsmåten. (til den grad noen av oss her inne er å regne som "normale") en fordel om du ikke har aversjon mot kontakt mellom samme kjønn da hun har lyst til å se han suge en kraftig pikk. Hun liker å bli tatt hardt og elsker stor pikk. Ta kontakt da vel! K&K
×
×
  • Opprett ny...