Gå til innhold

todosx

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Søker

  • Søker
    Nei

todosx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Veldig flott at det har utviklet seg i denne retningen. Stå på, lykke til videre. Slik jeg forstår det, var det kanskje en once-experience, og kanskje ikke en dør som står åpen hele tiden. Uansett gledelig, og helt sikkert en flott opplevelse! YOU GO, GIRL!!!
  2. Deilig, dette gleder vi oss til, venter spent på utviklingen. Lykke til, håper dere får det fint!
  3. Utrolig gøy historie, takk for at du deler med oss!
  4. Jeg har ikke vært der, men Coll baix nevnes som naturiststrand. http://www.inspain.org/en/beaches/collbaix.asp. På kvinneguiden er det en som sier at "Helt borterst på stranda er det nudiststrand, det står ikke noe skilt om det, men du ser dem. Det er ikke til sjenanse." Innlegget er fra 2002, da, mulig det er endret nå. God tur, håper dere får masse opplevelser!
  5. Hei, jeg har ingen gode råd å komme men, men vil bare ønske dere lykke til. Hyggelig at dere har kommet så langt som dere har, vi er mange som ikke er der engang...!
  6. Hei, hyggelig å få kontakt med dere!

  7. Enig i at det er er mye elendig film, av og til kan de være for dårlig laget. Imidlertid foretrekker jeg en ekte amatørfilm med dårligere kvalitet foran en profesjonell glamourfilm som ikke ser ekte ut. Morsommere med ekte amatører enn med skuespillere!
×
×
  • Opprett ny...