Gå til innhold

Cuckold_par

Medlem
  • Innholdsteller

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cuckold_par

  1. Ja, det har jeg lest at stemmer. Med tålmodighet og tid så er det bare å nedgradere størrelsen på kuklåsen så krymper nok tissefanten til dit den bør være; nettopp en udugelig liten tissefant som kun brukes til å tisse med. Et spennende mål i seg selv det. 🤩

    • Liker 3
    • Takk 1
    • Sexy 1
  2. ompalompa skrev (På 16.4.2022 den 23.50):

    Skal hun treffe noen andre så forblir jeg innelåst til hun vil ha sex med meg igjen så det er ikke som over her at jeg er låst inne flere måneder. 

    Slik vi også liker det (som regel). Det er veldig pirrende å be han få på låsen i god tid før treff. Han blir både tent og fortvilet. Hun blir veldig pirret av det, ikke synet først og fremst men tanken på det. Bullen blir som regel veldig gira av å vite at cuck ikke kan/får slippe til og de fleste Bulls vi har møtt blir ekstra kåte og ivrige når cuck er tilstede, med kukbur og bare må gjøre som han får beskjed om. Kuklås=kinderegg😈

    • Takk 1
    • Sexy 1
  3. Svarte på begge de første alternativene, fordi: 

    Full og helt glatt barbering (både pung og pikk) = gjelder for cucken, fordi det ikke skal lugge når kuklåsen er på😈

    Frisert (beholde en liten dusk) = gjelder Bull, bare sexy med litt mannehår i en dusk over redskapet, ballene skal være glatte (og fulle)
     
  4. Fuckman1983 skrev (På 1.10.2023 den 14.30):

    Det hadde forresten fint om par her inne tok slike bilder at cucken og bullen sine pikker, alltid spennende å sammenlikne størrelser om cucken er liten 😊

    Enig! Det skal vi gjøre fra nå av. Det er alltid spennende å sammenligne størrelser, ikke minst fordi det hver gang ender med å ydmyke cuck fordi han ikke er spesielt stor der nede. 

    • Takk 1
    • Sexy 1
  5. Ir0nman skrev (10 timer siden):

    Tilfeldige med kondom, fast bull uten - og avtale om hva som skjer ifht evt graviditet. Fks at cuck kan ta på seg farskap eller ukjent far fks 

    Oooooh, spennende🤭

    Her er det bareback for faste Bulls, forutsatt at den/de kan vise frem fersk test på at alt er i orden. Det samme gjelder tilfeldige, både faste og tilfeldige Bulls skal fylle fitta, så cuck kan nyte clean-up og/eller sloppy seconds. For cucken er det alltid kondom som gjelder, bortsett fra de (få) gangene han slipper til etter at Bull har fylt fitta, sloppy seconds må nesten nytes uten kondom.  

    • Sexy 1
  6. Ja, det vil jeg si du er, så lenge du låser den tissefanten i bur, lar henne nyte velutstyrte menn/Bulls og slikker henne før, underveis og selvsagt etterpå😎

    • Liker 1
  7. MrsL skrev (På 8.1.2023 den 13.07):

    Er det noen av dere hw som innerst inne har cucken som favoritt-elsker?

    jeg har kanskje til gode å møte på en bull som gir meg akkurat det jeg trenger så hittil er det lille-kuken som gir meg akkurat de orgasmene jeg trenger….☺️ 
     

    hvordan er det der ute hos dere? 😇

    Vel, etter at vi startet med dette spillet, som har utviklet seg over år, så må jeg være ærlig å si at cucken ikke lenger er min favoritt. Han er flink og deilig på mange måter men når det kommer til sex (isolert) jeg har et par Bulls som virkelig gir meg himmelstormende øyeblikk flere hakk over cucken min. 

    • Liker 2
  8. Det er en såkalt no-brainer. Bull skal alltid fylle meg, cucken skal bruke kondom, i den grad han får slippe til. Han må uansett rengjøre etter Bull før det blir hans tur. Han kan slippe kondom men da må han love meg å trekke seg ut og sprute på meg og slikke opp sølet sitt etterpå. 

    • Liker 2
    • Sexy 2
  9. Sexytøs skrev (På 20.5.2023 den 22.18):

    Ahhh så deilig bilde😘😘 og fin ide;) skal la han få gå i mine brukte skittene truser fremover;) helt klart:)

    noen her som må gå slik på jobb eller fest osv??

    Så bra du likte ideen. Det hender rett som det er at cucky må gå med lås og mine truser på jobb, på trening og til med når han stikker på pub med gutta. Bare tanken på at kameratene spør hvorfor han må gå på toalettet og ikke i urinalen når han skal tisse er jo ekstremt pirrende. Han blir tvunget til å sitte å tisse når låsen er på og det er selvsagt ikke aktuelt for han å stille seg opp i urinalen og vise den frem der, selv om det hadde ekstra ydmykende🤩

  10. Sexytøs skrev (På 22.4.2023 den 0.43):

    ..sant det siste du sier derfor jeg vill se han slikker trusa mi ren også om sæd ligger her også:)

    Tror det krever en ivrig og ikke minst lydig cuck om han skal synke til det nivået og slikke trusa ren for ladning. Modig men selvsagt pirrende også😇

  11. Her er det sånn at vi ønsker at fitta fylles godt opp av Bull, så cuck kan rengjøre henne etter treff. Lettere om cuck er tilstede og kan starte jobben rett etterpå men det fungerer også fint om hun er på vift og kommer hjem, følelsen for henne er nesten like intens men cuck får ikke like mye ut av det, da det ikke er så mye å rengjøre men det pirrer uansett. 

    • Liker 1
  12. Dette må være den fineste og mest "spot-on" annonsen/invitasjonen som er laget noensinne her inne. Perfekt beskrivelse på en cuckolds fantasier og ønsker og ikke minst; den beskriver vel alt en Bull skal være, både for cucken og ikke minst hans kvinne. Applaus! Og lykke til med selekteringen, her blir det nok en "long-list" ganske raskt😃

    • Liker 2
  13. Til dere menn som er/ønsker å være en Bull; hva er mest intenst spennende og opphissende for dere? 

    Er det, for eksempel; 

    • å "eie"/dominere Hotwife og styre cuckoldparet
    • møte Hotwife alene og gi henne nytelse hun (selv sier) ikke får hjemme
    • Treffe cuckoldpar og være "levende dildo" for dem, slik de vil ha det (der hun nyter sexen og han nyter synet)
    • Dominere cucken og (kanskje) fremkalle lysten hos Hotwifen til å sette sin cuck på plass?
    • Dominere cuckold paret der du får dem til å adlyde, at begge f.eks. suger deg, at han kommanderes til clean-up etc. 
    • At Hotwife bruker deg som Bull for å ydmyke sin cuck mentalt (erter han, snakker nedsettende til han, nekter han å være med/slippe til ett.)
    • At du og cuck avtaler spillet og har dialog mens Hotwife er deres felles leketøy og underholdning

    Eller noe helt annet. Vi har hatt erfaring med en Bull der det utviklet seg mot at Bull ønsket å eie henne, kommandere henne til å komme på hotellet når han var i byen, instruere henne til å nekte cucken tilgang til henne (i en periode), og treff der cuck skulle være med, med kuklås, for å se på, rengjøre henne etterpå og ikke få slippe til før Bull ga tillatelse. Vi har også erfaring med en Bull der han "kun" var et knulleverktøy for henne når hun hadde lyst på spontant treff og bli fylt opp to ganger, Bull og cuck, etter hverandre der hun brukte treffene for å fyre opp cucken sin, både gjøre han kåt, sjalu og interessert i å markere sitt "territorium". 

    Veldig spennende om Bulls her inne kan skrive litt om hva de motiveres av i denne leken, hva som tenner og hva man ønsker seg. 

    • Liker 1
    • Takk 1
  14. 1. Hun har fått et sted mellom 15 og 20 fremmede, stort sett, store deilige pikker de seneste årene, noen av dem flere ganger 

    2. Med noen få unntak: ja selvsagt, konefitten skal fylles og jeg har stående ordre om å rengjøre, enten det er ferskt og godt fylt eller rester som må tas når vi møtes igjen. 

    3. Har hatt tre Bulls samtidig mens jeg måtte se på/hjelpe til/slikke før og etter. Hun har bedt meg arrangere slikt igjen. 

  15. Dom-Bergen skrev (På 9.12.2022 den 17.20):

    Hadde jo vært topp med en som gjorde rent i huset mens eg betjener kona.

    Eneste kravet er at han vill være innelåst i chastity under hele seansen, og selvsagt slikke henne ren til  slutt.

    Det er vel ikke noe "krav" til en ekte cuck, snarere at et ønske innfris.  

  16. Cuckhubby85 skrev (På 16.10.2022 den 17.00):

    Hei. Er det noen her inne som har blitt cucket av broren sin? Vet at dette er en rimelig drøy ting og gjøre. Men det er på vei til og skje. Hotwifen skriver drøye meldinger med broren min.

    noen som har noen tanker rundt dette? Eventuelt om noen har prøvd det?

     

    Cuckhubby85 skrev (1 time siden):

    Hun er veldig motivert og har fantasert om det. De har fortsatt og holde kontakten og hun har sendt han bilder av seg selv. Nå er de i ferd med og planlegge treff.

    Hun tok en prat med meg det jeg fikk inntrykk av at det var for mye som stod på spill ved og gjennomføre dette. Men nå har hun plutselig snudd og kjører på. Så får vi se om de får avtalt treff.

    Spennende å bli cucket av sin bror. Særlig om han tar styringen over både hun og broren og dominerer begge. Er det aktuelt at bror gjør henne gravid?

  17. Vet ikke hvilken som er best men det viktigste er at den er noenlunde OK i størrelse, sitter god på cuck og tilpasset at hans ubrukelige lille tissetass selvsagt er forsvarlig innelåst. 

    Som denne, fra nettstedet saintsandsinners6B709428-81F7-4862-847A-541FAD283212.thumb.jpeg.37c2bead1e24a2f721f5164e88d104ab.jpeg

    • Liker 2
    • Haha 1
    • Sexy 3
×
×
  • Opprett ny...