Gå til innhold

Playful

Medlem
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Slank, seriøs, utdannet, dannet og diskret mann søker etter en leken og nysgjerrig kvinne som er interessert i å leke med flere, eller et kult par som søker en mann ekstra til henne.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Mann i par

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Playful's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Litt hud er aldri feil. ? Fin!!! ?
  2. For ordens skyld: vet ikke hvordan det har vært tidligere, så kan ikke sammenligne. Teknisk ser det ut til å være ett stort problem; det at mange bilder er sorte / ikke vises. Det visuelle er jo en viktig del av dette. Dersom det blir løst har ikke jeg opplevd andre problemer så langt med mobilløsningen (iphone). Men mulig at andre brukere har opplevd andre problemer. Generelt vil jeg anbefale at man prioriterer å få driftet den funksjonaliteten man har lagt opp til 100% (les: bilder) fremfor å legge til ny funksjonalitet. Muligheten til å kommunisere er her både på tråder og bilsteralt, muligheten til å legge ut bilder og kommentere på disse skal komme på plass, og muligheten til å spørre / diskutere / foreslå / vise er der. Kan ikke se at det er noen åpenbare mangler som ville rekruttert mange nye inn her - det er vel mer et spørsmål om de som er her bruker mulighetene. Men bildene bør nok fikses... ?
  3. Playful

    Tøs

    Bra!! Håper forøvrig at admin får ordnet problemet med sorte bilder - jeg (og helt sikkert mange flere) har definitivt lyst til å se mer av henne... ?
  4. Playful

    Tøs

    Så lenge det utvikler slik dere begge ønsker er det vel overveiende positivt? For mannens del må man jo kjenne hvilken rolle man ønsker å ha, og det er alltid mulig å korrigere / justere underveis mht hvor langt begge ønsker å gå, og hvor raskt det skjer. Men dersom begge er grunnleggende enige om hva som skjer - og trygge på hverandre - er det jo ganske så tennende - for begge!! ??
  5. Playful

    Tøs

    Håper hun og dere får et deilig og lekent 2021!! Og et veldig deilig og fristende profilbilde!! P
  6. Ankelkjede er jo et passende smykke...
  7. Playful

    Meg

  8. Er dette avhengig av om det er et stag/vixen eller et cuckold/hotwife-forhold? En stag vil i større grad reclaime og ta tilbake kontrollen, mens en cuckold i større grad må være forberedt på ydmykelse også etter at hun har blitt knullet? Eller blir dette mest semantikk, siden det ikke nødvendigvis er det ene eller det andre, og grensene er situasjons-/relasjons-/personavhengige?
×
×
  • Opprett ny...