Gå til innhold

kristiansund

Medlem
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kristiansund

  1. Jeg er vel den som er mest ivrig på denne livsstilen av oss, og hun har litt vegring mot det. Har prøvd noen ganger, men kan vel ikke si at vi utøver dette aktivt. Personlig ville jeg følt dette som utroskap, da det har skjedd uten at du har vært klar over det. Jeg vet jo ikke hvilke kriterier Dere har lagt til grunn, men man skal vel være to sammen om dette. At hun treffer han alene er en ting, men hun har jo faktisk gjort det uten at du aner noen ting.
  2. kristiansund

    BBC

    Skulle likt å se madammen bli pløyd av denne 🙂
  3. Hadde vært gøy med en dominerende og godt utrustet bull gjennom en lang vinter 🙂 

  4. Har du noen grense på alder da? Klem fra oss
  5. Har vært borte en stund, men nå er vi tilbake. Vi håper å finne vår match her inne, og ser i spenning frem mot høst/vinter ?

  6. kristiansund

    mmm

    Skulle likt å se deg rote slik på soverommet vårt også :-)
  7. Utrolig god historie. Jeg er i samme situasjon som deg, og pusher litt på for å få henne til å ta steget. Er også litt i skrekkblandet fryd når det gjelder følelsene som oppstår, men er helt trygg på oss som par. Vi har også praktisert mmf, men ikke funnet "alpha hannen" som tør å kontrollere/dominere situasjonen. Kristiansund(han)
  8. Hei. Vi ønsker kontakt med solid og voksen mann, som besøker Kristiansund med jevne mellomrom. Vi ønsker ikke kontakt med lokale menn. Vi er et voksent par midt i 50 årene. Send noen ord om det høres spennende ut, så får du vite mer om oss. Lekent par
  9. Er det en Bull som kunne tenke seg å møtes uten forpliktelser i Trondheim, i perioden 15-20 august. Se litt på profilen vår, og vurder om du er rette mannen
  10. kristiansund

    bbcafro

    Nice. Skulle likt å se deg bruke den på madammen :-)
  11. Vi er ett par i begynnelsen av 50 åra, som søker en voksen Bull mellom 35 og 55 år. Hun er 175 cm høy, blond, normale bryster, en ungdommelig bakende og normalt utseende. Hun er en Hotwife, og ikke en Slutwife. Hun er ikke så veldig interessert i Dere som legger ut masse bilder av utstyret og håper på ett kjapt nummer. Er du derimot en voksen mann, som vet hvordan en kvinne skal behandles, så er hun åpen for det meste og hører gjerne fra deg. Hun ønsker heller ikke gift mann som kanskje opererer i skjul for en kone eller samboer. Stor fordel om du ikke er bosatt for nært oss, og du må godkjennes av oss begge. Cuckkens rolle i dette blir vi enige i under veis, men han blir til stede i begynnelsen. "Han er litt mann" når det gjelder dette spillet, og kunne godt tenkt seg en dominerende mann med over gjennomsnittet i buksen. 180 høy, mørk og omgjengelig. Hvis du ikke er skremt av dette og fortsatt er nysgjerrig på oss, så send noen ord da vel. Klem fra oss.
  12. Veldig spennende profil, men synd du bor så langt unna :cool:

  13. Kristiansund her! Vi er vel egentlig ikke aktive, men har lekt litt med ekstra mann inn i mellom. Han blir stein kåt av tanken på et rent cuckolding spill, mens hun er litt tilbakeholden. Hun er kanskje litt "gammeldags" når det gjelder sex, samtidig som hverdagen er hektisk. Hun er også skeptisk til nett flørting, og ler egentlig av profiler med masse "kuk bilder" og lite mann. Han er skeptisk til å blottlegge seg i nærmiljøet. Noen som har forslag til hvordan vi skal komme i gang her? Ser jo at det er en del folk fra nærmiljøet her, så noen erfaringer må Dere ha.
  14. Vi finnes nok, men byen er liten og folk liker å snakke om andre. Av den grunn tror jeg vi foretrekker å leke i andre sin bakgård Tror kanskje du må ut av byen om du skal finne folk som lever normalt, og ikke ønsker å blottlegge seg. Lykke til med å finne ditt par
  15. Ser frem mot en prat etter ferien. Du skjønner hvem vi er da, og takk for hyggelige meldinger på en annen nettside :cool:

×
×
  • Opprett ny...