Gå til innhold

Soccermom6y9

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

5 følgere

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/ par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Swing-/ trekantpar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Soccermom6y9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi er i tenkeboksen i forhold til å dra på swingers klubb. Vi tenker at dette skal skje i en by i Europa uten at vi ennå har bestemt oss. Men jeg ser for meg en "myk" start ved å dra på sauna/spa som tillater nakenhet mellom kjønnene.. Slik farris bad tillater. Skjønner jo at vi ikke kan ha offentlig sex på slike steder, men for han vil det være veldig pirrende å vite at andre ser på henne. Vi har kjøpt ankel-kjede som åpenbart beskriver henne som "tilgjengelig" og tenker det kan gjøre settingen enda mer spennende. Noen som har vært på "naken spa" i Europa? Noen som har levd ut denne fantasien og hvor langt turte dere å gå? Alle byer er aktuelle, men helst ikke Spania, Frankrike eller Italia.
  2. Vi ønsker å benytte tlf som kamera. Periscope tillot dette. Vi har også laget profil på chaturbate men har ikke testet det. Det finnes andre tilsvarende apper, men det er så utrolig mye dilldall med kjøping av gaver, hjerter og annet søppel, og det er ikke tillatt med nakenhet. Rart at det ikke finnes tilsvarende app som Periscope, men med aldersgrense. Det fine med denne appen er at man kan velge å la opptaket ligge etter sendingen og folk kan kommentere og like "live" i ettertid. Samt man kan lagre filmen lokalt på en enkel måte.
  3. Er det noen som vet om en app som tillater å vise henne på CAM til mange seere samtidig? Vi har testet ut Periscope som var veldig bra. Om hun var naken fikk hun umiddelbart mange 100 seere som kommenterte. Problemet var at det ikke var tillatt og vi ble bannet. Lagde ny profil og inviterte åpenbare profiler til lukket gruppe og kunne vise oss det en stund med 20-50 samtidige seere. Men så ble vi etterhvert utestengt der også. Nakenprat hadde en fin camchat men den er nå borte. Vet at det finnes mange utenlandske, men det virker som de krever masse registrering og hele opplegget er for å tjene penger, noe vi ikke tenker å fokusere på. Man blir også veldig "usynlig" fordi de fleste cammerne er veldig proffe og åpenbart gjør dette for å tjene penger. Nodn forslag?
×
×
  • Opprett ny...