Gå til innhold

Kinky6

Moderators
  • Innholdsteller

    539
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kinky6

  1. @Ungbull23 For det første; denne annonsen er over to år gammel. Og for det andre; det er ikke nødvendig å svare profiler hvor det står at de er gjest! Det betyr at de ikke er brukere av forumet lenger. Dette ville du ha oppdaget dersom du hadde prøvd å sjekke profilen deres, noe som anbefales at man ALLTID skal gjøre før man svarer!

     

    Stenger med dette denne tråden

  2. En telefonsamtale er ofte det som skal til. Mesteparten av kommunikasjonen kan gjerne foregå på nett, men er man ikke villig til å dele tlf.nr for å ta en siste sjekk så er det grunn til å være litt skeptisk.

  3. Bør jeg la en annen få komme i henne? kreve kondom? mye tanker

    Her har du nok hoppet over et par steg!! Dette temaet dukker naturlig opp ETTER dere først har snakket litt om hun/dere skal treffe noen.

     

    En innfallsvinkel til treff med en ekstra mann kan f.eks være rollespill, hvor dere spiller at du er en annen mann som har sex med henne, etter at du har snakket litt med henne om dette først! Så får dere ta det videre derifra! :)

  4. Hei, dette er så tragisk men ikke uventet i det hele tatt....

     

    Derfor har jeg ikke bilder på profiilen, og ved kontakt så vil jeg helst ha en verifisering på snap.

    Eventuelt der jeg ber vedkommende gjøre en gest på bilde her på chat, som å vise et tegn foran en kropsdel med klær.

    Det er ikke rent få som da ikke har chat, eller avslutter chat umiddelbart. Det er flere profiler her som ganske innlysende

    er falske som fremdeles holder på... Legg merke også til de som tilfeldigvis er i samme by som noen søker treff...

    Pixman, gode råd, men trådstarter snakker her om private bilder som har kommet på avveie, ikke offentlige bilder på profilen.

     

    Du sier videre at "Det er flere profiler her som ganske innlysende er falske som fremdeles holder på". Som moderator bruker vi en del tid på å sile ut disse, men hvis du mener det flere falske profiler/bilder som du har funnet, gi oss beskjed om dette! Enten rapporter det, eller send en melding til Admin. Alle som rapporter falske bilder får et Premium medlemskap som takk for hjelpen. Det står mer om dette i Forumets regler for bilder, kapittel: Premiering for rapportering av bilder.

     

     

    Ellers oppfordres det til generell forsiktighet med deling av bilder. I forumets "Regler for bilder", er det et eget kapittel om dette:

     

    Vær varsom

    Vær ytterst varsom når du poster bilder eller deler private opplysninger i personlige meldinger, på chatten, i ditt bilde gallerier eller i lukkede grupper. Du er selv ansvarlig for hva du utleverer til andre. Du har ingen garanti for at bilder eller informasjon ikke spres videre på nettet. Et godt råd kan være å merke deres bilder med deres nick/brukernavn.

     

     

    Link til Forumets Regler for bilder:

    https://cuckold.no/album.php?do=addalbum

  5. Vi søker deg som oppfyller disse kriteriene:

    - .....

    - skjønner at du må sende en privat melding og ikke svare i tråden eller via chatte-funksjonen

     

    BiggBigg, MannOsloN, Bull6treff m flere! Ta alltid å sjekk profiler før dere kontakter folk.

    - For det første, dette paret ber dere sende en melding og ikke svare her i tråden.

    - Og for det andre, dette paret står oppført som gjest hvilket betyr at de ikke lenger er medlemmer her.

    Dette ville dere ha oppdaget hvis dere hadde forsøkt å se på profilen deres

     

    Stenger med dette denne tråden!

  6. Velkommen!

    Det er det samme her som ellers på nett, at gutta er de som vanligvis må ta kontakt først. Hvertfall hvis du ikke har vært noe aktiv på forumet. Sjekk ut kontaktannonser eller profiler for ditt nærområde og send parene, eller damene, en privat melding eller si hei til de på chatten.

    PS: Heller ikke så dumt å fylle ut litt profiltekst og laste opp et par bilder også!

     

    Lykke til!

×
×
  • Opprett ny...