Gå til innhold

Dressur

Medlem
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

7 følgere

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en velutstyrt forretningsmann på 60 fra Oslo. Jeg er 187, 83kg slank blå øyne og blond. Jeg er Bull og Liker å dominere. Har ridepisk og erfaring samt mange fantasier. Send meg gjerne deres e-post så svarer jeg med bilde.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dressur's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, jeg melder meg til tjeneste. er 187, 83 kg, slank, trent, blond forretningsmann med 20cm
  2. Streng Mann søker underdanige
  3. Hei, jeg ser at jeg dessverre var for sent ute for dette. Jeg er en Dominerende mann på 53, 187, 84 kg slank, blå øyne og blond med 20cm. Jeg bor på Ekeberg... Håper det blir flere muligheter. Mn mailadresse er (*fjernet)
  4. Min kone har kommandert meg til å skaffe en ung sexy mann som skal bo på vår hybel, i sokkelen av huset vårt. Fint om du liker å bli dominert og eventuelt litt SM. Det er også fint om du er bi. Du vil bli tilkalt etter avtale.... For at du skal bli tatt u betraktning, må du sende med bilde av deg. Sokkelleiligheten er på 35kvm på Ekeberg i Oslo.
  5. Min kone har kommandert meg til å skaffe en ung sexy bull som skal bo på vår hybel, i sokkelen av huset vårt. Fint om du liker å bli dominert og eventuelt litt SM. Du vil bli tilkalt etter avtale. Min kone er 41 år, sexy og slank med former og blond krøllete hår. Jeg er 51 år, 186 høy, slank og blond. Det gjør ingenting om du er litt bi. Hybelen/sokkelleiligheten er ledig fra februar.
  6. Min kone har kommandert meg til å skaffe en ung sexy bull som skal bo på vår hybel, i sokkelen av huset vårt. Fint om du liker å bli dominert og eventuelt litt SM. Du vil bli tilkalt etter avtale. Min kone er 41 år, sexy og slank med former og blond krøllete hår. Jeg er 49 år, 186 høy, slank og blond. Det gjør ingenting om du er litt bi. Hybelen/sokkelleiligheten er ledig fra februar.
  7. Dressur

    bilde

    Bare si i fra om jeg skal komme og knulle kona di mens du ser på..
  8. Min kone har kommandert meg til å skaffe en ung sexy bull som skal bo på vår hybel, i sokkelen av huset vårt. Fint om du liker å bli dominert og eventuelt litt SM. Du vil bli tilkalt etter avtale. Min kone er 41 år, sexy og slank med former og blond krøllete hår. Jeg er 49 år, 186 høy, slank og blond. Det gjør ingenting om du er litt bi. Hybelen/sokkelleiligheten er ledig fra februar.
  9. Hei, jeg har en ledig sokkelleilighet for utleie på Ekeberg i Oslo. Alle av Norcuckolds medlemmer har førsteprioritet på denne. Hvis du er interessert så vær rask da jeg allerede har fått mange henvendelser. Leiligheten er litt over 30 kvm. egner seg for enslige eller par. Hvis kjemien passer kan jeg opplyse at jeg er "switch" (dominerende og underdanige). Kan være Bull eller cuckold. Jeg er 50 år, 187, blond blå øyne slank, 85 kg. og trener jevnlig.
  10. Hei, jeg har en ledig sokkelleilighet for utleie på Ekeberg i Oslo. Alle av Norcuckolds medlemmer har førsteprioritet på denne. Hvis du er interessert så vær rask da jeg allerede har fått mange henvendelser. Leiligheten er litt over 30 kvm. egner seg for enslige eller par. Hvis kjemien passer kan jeg opplyse at jeg er "switch" (dominerende og underdanige). Kan være Bull eller cuckold. Jeg er 50 år, 187, blond blå øyne slank, 85 kg. og trener jevnlig. Send gjerne en PM, dersom dette er interessant.
  11. Menn fra Oslo under 35 Jeg søker menn under 35 for min hemmelige venninne på 24 år. Hun er høy, sexy slank og veltrent. Hun er på jakt etter et forhold og jeg har fått i oppdrag å hjelpe henne. Hvis jeg finner en som passer får jeg som belønning være med på trekant med deg. Jeg er en gift Oslomann på 49, slank, 187, 84kg, blå øyne. Vi har praktisert litt SM hvor hun har vært den underdanige. Du må akseptere at jeg noen ganger er med på trekant. (Min kone vet ikke om dette.) Hun er en oppegående kvinne med høy utdannelse. Synes du dette hørtes spennende ut? Ta kontakt. PS. Gjør ingenting om du er BI.
  12. Jeg søker menn under 35 for min hemmelige venninne på 24 år. Hun er høy, sexy slank og veltrent. Hun er på jakt etter et forhold og jeg har fått i oppdrag å hjelpe henne. Hvis jeg finner en som passer får jeg som belønning være med på trekant med deg. Jeg er en gift Oslomann på 49, slank, 187, 84kg, blå øyne. Vi har praktisert litt SM hvor hun har vært den underdanige. Du må akseptere at jeg noen ganger er med på trekant. (Min kone vet ikke om dette.) Hun er en oppegående kvinne med høy utdannelse. Synes du dette hørtes spennende ut? Ta kontakt. PS. Gjør ingenting om du er BI.
  13. Dressur

    Streng Mann

  14. Sender gjerne bilde til dere hvis du sender meg en PM med din mailadresse...
  15. Ja det var er deilig bilde. Jeg er en Bull, som liker å dominere med ridepisk og herse. Kunne tenke meg og pisket han på rumpa med ridepisken min før jeg kommanderte han til å føre pikken min inn i deg. Så hadde jeg kommandert han ut for å vaske bilen min, mens jeg holdt på med deg... Ta gjerne kontakt med mailadresse så svarer jeg med bilde. Er fra Oslo
×
×
  • Opprett ny...