Gå til innhold

frendo

Medlem
  • Innholdsteller

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av frendo

  1. Ble det noen tur i Sørkedalen:-)?

  2. frendo

    .

    Sexy, vilt, herlig
  3. frendo

    .

    jaaaadda
  4. frendo

    Sommerkåt

    ohhh, ja, deilig å se så herlig kropp
  5. Det er supert, og takk for svar :-)
  6. hei, jeg er 42, digg og vil gjerne være en av de to menn dere vil ha.. om dere vil så blir det digg - si ifra om dere tar med meg?
  7. frendo

    Hei:)

    jeg er med om dere vil
  8. yes yes yes - er med på alle måter

  9. frendo

    jeg er med på morro

  10. frendo

    DSC01201

    oi, saklig deilig....wow
  11. OH, mann 42 her - jeg vil mer enn gjerne hjelpe til å gjøre det skikkelig crazy og bra for dere og jeg kan. si ifra
  12. jeg er het klart keen og bra for dette:-) henne
  13. jaja, da er det bare å ta fart å se hva som skjer og hvor man ender. Jeg kan ikke bare sitte hjermm med denne følelsen akkurat, samt et møte imrg så blir helt seksuelt frruestrer som ikke er den diggeste fellingen. Jeg må bare gjøre noe ass - vær ca like kkåt siden fredag så da må man vel ta affære. Men hvor det blir klarere jeg ikke finne ut - mulig bygdøy i oslo da jeg var på skogsvann i går, men litt sent så var ikke mye å hente. Så får vi se da - plutselig er et par på gang og det er jo det jeg digger mest av alt.. O jeg treffer på sted og har litt flaks hehe. For bare ta med mac så jeg e online på leitingen. Sønnen min er på hyttetur også så carpe diem:-)
  14. Nå har jeg holdt ting inne og fest og moro mye rart - og merker at det jeg må få ut dette og har ekstreme lyster nå som jeg har hatt helt siden helgen. Om noen vil et eller annet kan jeg være/møte i senterav Oslo innen ca 1,5 timer. Jeg kan pr sånn jeg er nå, brukes til alt som ønskes faktisk. Jeg er borte fra mac ca 30-40 min nå, men håper vilt på noe svar fra noen om noe jeg kan være del av og/ellewr brukes til. puh, ohh
  15. frendo

    kona3

    Blir gjerne med på et bad ja:-) Nice
  16. Deilig om noen ble med til et vann eller noe, naken bading og ja hva ellers dagen bringer. Si ifra a om noen vet, eler har hørt om vann i skog eller hav sted for de men litt høyere drive for "Cuckold" tekst , crusing osv. Jeg er såpass kåt nå at noe må jeg uasett gjøre - men seff digg og hvert flere og event vite om riktige eller bra steder for slike ting. Håper neon vet om noe eller blir med og lager det deilig for flere:-)
  17. Noen som vet om noen treff rundt Oslo - og eller skal noen her bade og kose seg i dag noe sted? Og ja, dogging også, hvor og når? Noen som har noe om dette? Bare kåt og vil ut å se halvnakne mennesker jeg, som badet , koser seg eller er med på dogging? Bor selv i Sørkedalen Oslo - her er det vel Huk eller seff Sognsann - men finnes jo så mange deilige plasser så si ifra a noen vet noe eller skal noe sted. Takk
  18. frendo

    For you

×
×
  • Opprett ny...