Gå til innhold

Bullidrøbak90

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om meg

  • Om meg
    Kjekk Bull søker et par med glimt i øyet. Noe man kan bygge opp over tid. Et par som kan kjenne på flyten og som ikke stresser opp energien. Et par som har tillit, respekt og nok forstålse for alle de involverte og som ikke lar seg påvirke av andres oppfatninger, men som er trygge på seg selv, nettopp fordi dem har forstått at når alt kommer til alt, så handler livet om øyeblikk.

    Her er den ytre fasdaen ikke noe problem, det betyr ikke at jeg har mistet fotfeste, snarere tvert imot. Jeg vet godt hvordan man kan bruke sitt utseende som en fordel. Det betyr ikke at jeg spiller på de tangentene nei. Har en lederstilling, noe som også betyr at jeg kan oppfattes som meget hard, men fair og med nok sjarm til å kunne slippe unna det meste, modnes for hver dag og er naturlig dominant og mulig noe eiesyk i frisk versjon ;)

    Jeg ser absolutt ikke etter par som kun krever ditt, krever datt og atter krever. For det må man selv se i speilet om man egentlig har noe i det hele tatt å kreve fra. Har flust av digge bilder, men det betyr ikke at jeg bare gir dere noe sånn uten videre. Vis meg heller at du har en fantasifull nasty hjerne, fortell meg deres tanker, deres mot til å være dere selv og faen meg stå for det.
    Når en slik kjemi og respekt kan føles, så kan det være at et bilde popper opp. Mulig også flere fra et heftig møte....you never know. Men hvis dere klarer å pirre hjernen min, så er mye gjort.

Bosted

  • Bosted
    Drøbak

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Bullidrøbak90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Kommer i seot. Bare å ta kontakt
  2. Hei. Har bil og kan komme til Drammen, vestfold og østfold. Les min profil og hør fra dere.
  3. Jeg er mer enn gjerne med på gb. Bare send pm
  4. Kjekk Bull søker et par med glimt i øyet. Noe man kan bygge opp over tid. Et par som kan kjenne på flyten og som ikke stresser opp energien. Et par som har tillit, respekt og nok forstålse for alle de involverte og som ikke lar seg påvirke av andres oppfatninger, men som er trygge på seg selv, nettopp fordi dem har forstått at når alt kommer til alt, så handler livet om øyeblikk. Her er den ytre fasdaen ikke noe problem, det betyr ikke at jeg har mistet fotfeste, snarere tvert imot. Jeg vet godt hvordan man kan bruke sitt utseende som en fordel. Det betyr ikke at jeg spiller på de tangentene nei. Har en lederstilling, noe som også betyr at jeg kan oppfattes som meget hard, men fair og med nok sjarm til å kunne slippe unna det meste, modnes for hver dag og er naturlig dominant og mulig noe eiesyk i frisk versjon Jeg ser absolutt ikke etter par som kun krever ditt, krever datt og atter krever. For det må man selv se i speilet om man egentlig har noe i det hele tatt å kreve fra. Har flust av digge bilder, men det betyr ikke at jeg bare gir dere noe sånn uten videre. Vis meg heller at du har en fantasifull nasty hjerne, fortell meg deres tanker, deres mot til å være dere selv og faen meg stå for det. Når en slik kjemi og respekt kan føles, så kan det være at et bilde popper opp. Mulig også flere fra et heftig møte....you never know. Men hvis dere klarer å pirre hjernen min, så mye gjort. Resten kan dere lese på min profil.
×
×
  • Opprett ny...