Gå til innhold

Aldrinok!

Medlem
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Om meg

  • Om meg
    Par i fast relasjon som liker MMF, MMMF, MMMMF osv. Ikke klassisk cuck (mer "vixen & stag"), men det gir oss begge glede at hun nyter flere menn eller kanskje til og med en gangbang.

    Hvis du liker det du ser her, ikke send chat eller melding før du har sjekket ut kontaktannonsen vår: https://cuckold.no/showthread.php?10610-Par-søker-mann-i-Bergen

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuckoldpar

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Aldrinok!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vi søker etter en ekstra mann til MMF, kanskje også MMMF eller treff alene med fruen om ting skulle fungere bra. Primært er vi ute etter trekant i første omgang. Mann er hetero men ikke redd for å være nær hverandre. Det bør heller ikke du være. Mann i paret er ikke spesielt underdaning. Vi er relativt kresne og det er ikke vits i å svare om du ikke møter kravene våre. Det er ikke for å være "oppesen", men livet er nå engang slik at kvinner velger blant en haug med menn og hun vil ha fra øverste hylle. Du må ha bilde på profilen og du må være komfortabel med å sende oss nakenbilde i helfigur, bilde med ståpikk (vi er ikke nødvendigvis bare ute etter XXL, men vil gjerne se totalpakken), og ansiktsbilde om det ikke er tilgjengelig her. Bilde med ansikt trenger ikke være nakenbilde. Du må være mellom 25-40 år, over 180 cm, slank og veltrent. Vi driver ikke med teksting og sexting eller bildedeling, vi er ute etter ekte sex og utenom det er vi ikke så interessert i kontakt. Du må bo i Bergen eller oppholde deg her regelmessig, vi orker ikke styre så mye med å finne tid som passer og har generelt ikke så mange ledige dager å velge i. Hvis du passer beskrivelsen her og er interessert i en vakker, kåt, sexy tøs som aldri får nok, så send oss en melding. (Vi er ikke så douche som innlegget vårt kan gi inntrykk av, det er bare mye useriøst, i overkant håpefullt, og masete der ute … Vi synes selv vi er ganske hyggelige folk som det går an å ha det mye moro med.)
  2. Aldrinok!

    Hun

×
×
  • Opprett ny...