Gå til innhold

UpNorth74

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en mann på 43 år som bor sentralt i Oslo. Jeg søker en jente eller par å bli kjent med for vennskap og utforsking. Er i et åpent/polyforhold med ei nydelig jente, men søker primært alene. Hun bor et stykke unna meg for tiden, og jeg er åpen for både uforpliktende lek, eller et mer seriøst forhold med en jente her i Oslo.

    Jeg elsker sex. Jeg elsker kos. Jeg elsker å oppleve og utforske, tilfredsstille og bli tilfredsstilt. Seksuelt er jeg dominant, og liker en jente som er sub/underdanig. Jeg liker både hard og myk sex, og er veldig kosete av meg. Jeg er svært utholdende og liker å holde på lenge. Det finnes ikke noe deiligere en å utforske en kvinnekropp med lepper, tunge og fingertupper, finne hennes erogene soner, kjenne henne respondere, kjenne henne nyte, tilfredsstille henne...

    For meg handler dominans veldig mye om omsorg, og jeg har en Daddy i meg. En pappa som trenger en liten hengiven og tillitsfull jente å ta vare på, bruke, kose med og bestemme over seksuelt. Jeg vet at en slik trygghet og tillit er noe jeg må fortjene, så jeg gir veldig mye tilbake for å gjøre jenta mi trygg og glad.

    Selv om jeg liker kos, og trenger selv å bli kost med mye, liker jeg også å være hardhendt. Holde henne fast, holde armene bak på ryggen, daske henne, bite, spytte, la fingrene gli gjennom håret hvor de låser seg fast, lære henne akkurat hva jeg liker og hvordan jeg vil ha det, og fortelle henne hva hun skal gjøre når vi har sex. Det er så vakkert når jeg ser at hun tar imot min behandling, smerte og kommandoer fordi hun vil være flink for meg, og fordi hun ser det gjør meg glad. Jeg er lite dominerende i hverdagen, men seksuelt vil jeg at hun skal være min, overalt, alltid.

    For øvrig er jeg en mann med god økonomi, lederstilling, musikalsk og kreativ. Jeg er oppegående, ukomplisert, ærlig, snill og svært seksuell. Jeg drikker minimalt, røyker ikke fast, bruker ingen rusmidler, og liker å ta godt vare på de jeg blir kjent med.

    Jeg har erfaring med å treffe par fra før.

Bosted

  • Bosted
    Oslo

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

UpNorth74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er en mann på 43 år som bor sentralt i Oslo. Jeg elsker sex og ønsker å utforske og leke med flere. Seksuelt er jeg dominant, og jeg har møtt en håndfull par tidligere for spennende treff, både med og uten bdsm. Jeg har egen leilighet hvor vi kan treffes, eller jeg kan komme til dere. Treff utendørs eller på hotell er også spennende. Du/dere bør være i eller nær Oslo, slanke og oppegående. Jeg kan møtes relativt spontant, så lenge vi har funnet ut at vi har gjensidig tiltrekning og kjemi. Er dere naturister/nudister er det en ekstra bonus! Jeg er for øvrig velutstyrt, utholdende, diskret, sykdomsfri, veldig kåt og er temmelig "open minded". Se ellers min profil for mer info og bilder.
  2. UpNorth74

    Meg

    Noen bilder av meg...
×
×
  • Opprett ny...