Gå til innhold

sniperhide

Medlem
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sniperhide's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. I dag da vi var i byen for å handle så jeg i sideblikket at hun tittet ekstra på en som gikk forbi oss,blei litt kåt av fruen Skal ta tiden til hjelp og la hun styre det men har i bakhodet at det kan gå i feil retning da hun kan få følelser men tror ikke at hun blir å gå ifra meg men igjen tenker den tanken litt
  2. Tanken å få sett henne bli knullet av en annen mann står høyt på listen min men hun sender ut så rare signaler,hun sier også at det er stor forskjell på fantasi og virkelighet men hun blir tent av tanken på rollespillet å blir mer en gjerne med på det..
  3. Tror hun tenner litt på men har sagt at sex grensen hennes er å ikke ha sex med andre foreløpig men hun vet at jeg tenner på at hun har sex med andre og vi har pratet om det å da sa hun at hun trengte ikke flere sexpartnere men kunne spille rollespill om det men hun smiler når vi prater om det og hun teaser litt,kan være at hun ikke er klar enda men hun vet i hvertfall om at jeg syns det er greit at hun har sex med andre men igjen det er den biten at hun kan tenne på andre som er det store problemet mitt oppi dette..
  4. Ja men jeg får fort følelser for personer og hadde jeg hatt sex med personen så hadde jeg holdt meg til den personen til jeg fant ei ny som var interessert i meg men jeg har holdt meg på matta i 8-9år med samme partner fordi jeg trives i forholdet,jeg er sånn at hvis jeg ikke trives en plass/hos venner så blir jeg der kun en liten stund så stikker jeg av å finner på noe nytt.. Nei har ikke sex med andre jenter enn dama mi
  5. Forstår hva du skriver og forstår jo også at jenter må tenne på den de skal ha sex med men det er der jeg får litt vondt i magen av.. Ja at hun kan tenne på en annen mann,ikke at hun har sex med han og får orgasme å nyter det.. Jeg vil gjerne gi kona mi den muligheten og gi henne den følelsen som man får av en ny partner som tenner henne uten at hun må være utro bak ryggen min. Men igjen det sitter langt inne å vite at hun kan tenne på andre,vet jo at hun kan bli kåt på andre personer men hun viser det ikke..
  6. Hva tenker dere jenter etter å hatt sex med en annen person enn kjæresten deres?
  7. Hei jeg har ett spørsmål til jentene her inne,spørsmålet lyder som følgende: Når dere finner en person/personer å ha sex med hva tenker dere om personen? Kunne dere ha hatt ett forhold med personen hvis du ikke hadde kjæreste? Hvor stor risiko er det at du som jente får følelser for den andre personen og velger han fremfor din kjæreste? Det jeg sliter med angående at kona mi skal ha sex med en annen person er at jeg tenker at den personen kunne hun vært i ett forhold med hvis jeg ikke var gift med henne og hun tenner på en annen person enn meg..
  8. Hei jeg og min kone har vært gift i 5år og vært sammen i 8år og nå hinter hun frem om å anskaffe seg en elsker,hun tuller veldig mye om det også og etter sex så vil hun si noe som hun tenner på men så plutselig nekter hun å si hva hun tenker på.. Blir litt frustrert av at hun ikke kan fortelle hva hun tenner på/fantaserer om,som jeg har sagt så tror jeg at det er at hun vil ha en elsker men når vi tar opp temaet angående en mann eller jente til i senga så sier hun nei! Kan det være mulig at hun er sjenert og ikke tørr å ta steget helt ut eller vil hun ikke ha en elsker?
×
×
  • Opprett ny...