Gå til innhold

fogu

Medlem
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fogu

  1. Mange morsomme historier her, som godt kan være sanne! Som en "godt voksen" bull, er det to episoder jeg kan nevne: jeg hadde en noe yngre HW engang, jeg fikk overtalt (narret) henne til å skaffe en ung jente til meg, bare litt over 20. Både å ha en liten tynn ungjente og en moden Milf sammen var ingen dårlig sak. For noe lengre tid siden, ble jeg husvenn hos et ungt par, bare litt over 20, var der stadig, og jeg fikk også låne henne alene når han jobbet kveldsskift. Det går an.
  2. Jeg er slank og godt utstyrt, trygg og erfaren. Søker en slank og spenstig kvinne på min alder (i 60-årene). Oslo-området. Mannen må gjerne være med, cuckold eller ikke. Mer info, event bilder, hvis interesse utvises.
  3. Jeg har truffet mange par, og gitt henne det hun og han har lengtet etter. Jeg ser Ok ut, har en bra kropp, og er garantert utholdende. Parene har oftest vært på min alder eller noe yngre, men har også truffet helt unge par og "fått låne" henne. Ta kontakt. Liker dagen...
  4. Hei, jeg er en erfaren , hyggelig mann som har truffet kvinner (også sammen med mannen) slik du beskriver. Lyst til å høre litt mer?
  5. Hei, kan kanskje møte henne eller dere i kveld, hvis jeg får et tel. nr å kontakte. Se også mail på yahoo.

  6. Hei. Oslo mann her. Akkurat passert 60. Passe slank, veltrent. Godt utstyrt og utholdende. Erfaren og trygg med rollen dere søker. "Gjort det før".
  7. Jeg er også ny her, faktisk under en halv time, etter å ha blitt tipset. Så litt rundt - og bl. a dama di. Må innrømme hun lignet veldig på en gift hotwife jeg traff for noen år siden. Men heldigvis - det finnes mange slike.
×
×
  • Opprett ny...