Gå til innhold

Sexypar Bergen

Medlem
  • Innholdsteller

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Sexypar Bergen

  1. Sexyhotwife 47 ønsker treff med mann som disponere hotell i sentrum. Bull må være velutrustet og gjerne være dominant. Treffet blir filmet til privatbil. Hon møter bull alene.
  2. GB Bergen 14.01 Søker 2 velutrustet menn til å delta på GB kl 20i leilighet i Bergen sentrum. Det blir en sexy hotwife + 6 menn på treffet. Kun seriøse hendvendelser, legg ved snap på PM.
  3. Søker 2 velutrustet menn til å delta på GB kl 19 i leilighet i Bergen sentrum. Det blir en sexy hotwife + 6 menn på treffet. Kun seriøse hendvendelser, legg ved snap på PM.
  4. Deilig hotwife søker mann som disponere hotellrom ii Bergen. Send snap i PM for raskt svar.
  5. Sexy Hotwife. Søker velutrusted bull i Bergen. Send pm og oppgi snap for kontakt
  6. Dårlig response på forrige annonse, vi prøver igjen. Privat leilighet. Sexy hotwife søker 2-3 menn for treff Det blir totalt 5 stk pluss hun. Kun seriøse svar, pm med snap
  7. Søker 3-4 velutrusted menn med hon i sentrum. Send Pm med snap
  8. Søker 3-4 velutrustede menn til treff på hotell i sentrum 8. Nov. Kun seriøse svar. Legg ved snap når dere svarer
  9. Søker 2 velutrustet menn til GB i sentrum, Privat leilighet, blir filmet diskre. Forventer seriøse svar. Legg ved snap i melding
  10. Sexypar Bergen

    IMG 0393

    Deilig kvinne:-)) analen ser utrolig fristende ut. Deilig og hatt den rundt kuken:-)?
  11. Søker en velutrustet bull i Bergen. Vi krever bilde av kropp og utstyr. HW treffes alene og treffet blir filmet med cam som hon har med. Hon liker det meste. Kun seriøse henvendelser.
  12. Søker en velutstyrt dominant bull i Bergen som vet å bruke en deilig lydig HW. HW treffes alene og plukkes opp i sentrum. Treffet blir filmet med cam som HW har med på treffet. Legg ved snap for kjappere kontakt. Hon er ledig søndag 15.09 for treff.
  13. Sexypar Bergen

    Fruen:-))

    Xxx
  14. Ønsker å møte en velutrustet mann som kan invitere på hotell. Liker å være tøs så er en fordel om du er dominant. Liker deilig rå sex. Treffet blir filmet for privat bruk.
  15. Søker en velutstyrt kar for 3-kant i Bergen sentrum i morgen torsdag. Treffet skjer i privat leilighet og treffet blir filmet, til privat bruk. Send privat melding med snap-kontakt. Den som søker må være hyggelig, diskre og holde en eventuell avtale som blir avtalt.
  16. Flott par 47,48 søker velutrustet bull for treff i Bergen sentrum. Seansen blir filmet.
  17. Heisann Vi er et hyggelig trent par som har vært sammen i 22år. Har en del erfaring med treff, synes det er veldig spennende. Liker det meste innen sex, han er hetro, hon liker begge deler, liker slikkk og sug, anal. Dere da?
×
×
  • Opprett ny...