Gå til innhold

Danky

Medlem
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Svensk man Som bor hær uppe i vakre Nord-Norge sidan to år tillbax. Trives fantastisk gott med naturen och Tromsø stad.

    Vill komme i kontakt med sunda par som har en go innstilling till livet och relationer.

    Å så e jag veldige svag før søte jenter med fina øgon herifra nord :)

    Førdel vis dokker er interessert av bdsm.

Bosted

  • Bosted
    Tromsø

Landsdel

  • Landsdel
    Nord-Norge

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Danky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Danky

    Cuckqueens

    Er detta noe dokker er vant till? Ka synes dere om fenomenet. Bakrund Jag har alltid varigt glad i jenter. En snäll gutt med seriösa flickvänner och utåt mycket romantik, men även den hemlige dominante å kinky sidan. Anyways, hörts talas om cuckolding å fast mig själv naturligt som Bull till två par i Sverige. Mötte din drama å valde själv att vara ganska exklusiv i begynnelsen av relationen. Men nu vill hon se, ho er nyfiken på att jag er med en yngre jente en ho å allt ho synes om fantasierna er utroligt likt den typiske cucken. Jag er glad men synes det er utroligt vanskligt å finne andre helt vanlige folk som har erfarenhet med det.
  2. Tror vi kan ha pratats förr? Har ordnat med bilder nu så bara plinga så kan jag skicka. Ä
  3. likner på ein flickvännen till mig. Flott dame! (:
  4. Det började med att cucken hälsade på mig här på forumet. Vi kom överens om att vi skulle träffas alla tre noen gång nästa uka kanske.. Jag hade numret till båda och när jag fredag kväll här i troms ringde fruen hans så svarade hon cucken vart borta med jobb och skulle inte komma hem förens seint på tisdag kväll Vi bestämde oss för att ses en snabbis ändå, eftersom vi båda tyckte att det föltes så naturligt å bra å snacka. men inget mer än en klen och prat. Det var första gången jag kom inne i henne. Haha. Jag visste att jag skulle få henne till att Göte ka eg vill med densamme eg såg att hon var undergiven/kåt på mig. Vi har kommigt överens hon och jag att jag får göra det när jag vill. Jag har planer på att göra henne till min bdsm puppy. Vurderer även å låta cucken veta litt mer än ka han vet nu (men icke att vi kör utan kondom)
  5. Har bott i Tromsö ett år.Syns ofta på byen, på topp tur eller på gymmet. Är ok att kalla mig en glad party svenske .vänninor får kalla mig något annat . Är lätt att prata med och söker par, gärna lite yngre. Är glad i jenter och tycker om lite former. Er öppen spør mig om ka som helst.
  6. Hei folkens. Eg har ett spørremål. Eg har vart entra interessert i andre mæn sin kone siden eg var liten gutt på 14 år och hade min første relation med en awsome jente som vart upptagen med min kompis. Just det att vi tilsammans gjorde något førbjudet å tabu gjorde våren relationer djup på något sætt. Men spørremålet ær altså vis dokker her på forumet ser en klar skilje mellom ka som er cuckolding å ka som er utrohet? Personligen tænker jag att vis en go væn till meg ligger med dama till en annen kompis å "tar over" henne sexuellt så har han inte bara en kona som varit utro utan nettop en kona å gutt som har cuckat honom. (Dette æven vis han inte er helt klar over det) Ka sier ni?
  7. Real cuckold ja kønner ikke helt ka du menar. Er jo svensk så ikke se bort ifra att jag kan av litt dum .Blir det ikke lite homo vis vi går på ka du sier?Selvfølligt ær det trevligt vis cuck hemter en kall drikke å servar en med tillexempel handduk vis det ønskes, men dokker er ikke till før oss, det er jo dama deres som kanskje er det Alternativt, vi som e till før par/dama uppgradert dildo, sexobjekt haha. Men whatever floats your boat,mannen. Personligen har jag alltid hatt bæst relation med cuck mæn som ær lika tøff eller dominant som eg utanfor huset och som ikke ønsker en undergiven rolle alls eller i vart fall ikke utanfor soverommet.
×
×
  • Opprett ny...