Gå til innhold

Badwifey78

Medlem
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Badwifey78

  1. Badwifey78

    IMG 1329

    Så deilige dere er!!
  2. Badwifey78

    IMG 1288

    Mmmm som jeg gleder meg
  3. Kanskje du får være med og kjære Bigboy77, eller kanskje du må vente på hotellet:p
  4. Det finnes ikke greit!!
  5. Hei! Får ikke sendt flere meldinger.. bruker du skype? Send meg adr, så legger jeg deg til

  6. Tror den beste måten å få d til på går gjennom tillit, ikke ved å gjøre henne lei eller noe annet. Hun må stole på at du faktisk mener det når du sier du vil hun skal leke med andre..uten at du skal gjøre det samme. Det er vanskelig å forstå ( forstår d enda ikke..blir uvel av tanken på å dele han med noen andre damer) men skjønner at d tenner han sykt, og d tenner meg og
  7. Jeg liker spenninga med det å møte noen nye..de deilige, første gangene da alt er nytt, og en blir kjent med hverandre. Og så elsker jeg å komme hjem til en desperat kåt mann som har fått bilder og film av hvordan jeg nyter en annen;)
  8. Jeg vil heller ha bilder av kropp enn kuk.. Synes ikke noe om å åpne en melding å få en kuk rett i trynet før jeg i det hele tatt har fått et hei. Kanskje kommer kommentaren treff eller knulle i etterkant.. Ikke pirrende i det hele tatt..(gjelder kanskje mer Gaysir enn her)
  9. Hei! Jeg er ene halvdelen av et lekent eventyrlystent par som er på utkikk etter en lekekamerat. Jeg sliter ut mannen, så han trenger litt avlastning:rolleyes: Jeg er av det bortskjemte slaget, så er litt kresen. Han må ha et godt utseende, bør være trent og være velutstyrt. Selv er jeg slank med rund, deilig rompe, store pupper og et rampete blikk. Mannen liker å se på, være med, få bilder og video. Vi bor på Sunnmøre og er ikke så mobile.
  10. Badwifey78

    Treff

×
×
  • Opprett ny...