Gå til innhold

Lhmr

Medlem
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lhmr

  1. Lhmr

    Meg

  2. Lhmr

    DSC_0566.JPG

    Fra albumet: Meg

  3. Lhmr

    IMG_20200218_073445.jpg

    Fra albumet: Meg

  4. Lhmr

    1

    Fra albumet: Meg

    Begynner å bli stiv..
  5. Cucken var hjemme ja. Hva som skjedde etter at hun dro hjem kan vi bare fantasere om
  6. Hun tok det selv over skulderen og sendte hjem
  7. Lhmr

    Treff

    Fikk ikke tatt flere bilder fordi.. Vel, jeg var opptatt med andre ting.. ;)
  8. Fra albumet: Treff

    Nytt møte med en ny deilig hotwife
  9. Hei, Er det flere som skal ta kielferga mandag 2.desember? Ta kontakt om du vil møtes ombord og sjekke kjemien.
  10. Hei Er det noen her inne som har erfaring med å møte hotwifes i utlandet? Finnes det sider som denne for andre land i Europa? Jeg er mye på reise med jobben og skulle gjerne funnet noen å leke med på tur. Setter pris på alle seriøse svar.
  11. Etter å ha sett bildene deres synes jeg dere skulle vurdert å kjøre innom Østlandet også på turen deres ;) Hun er en veldig sexy kvinne!

  12. Lhmr

    Bildetekst

    Får lyst til å ta deg hardt bakfra nå ja..
  13. Veltrent og kjekk mann på 30 år er på hotell i Oslo 23.-24 januar. Jeg er seriøs, diskret, med god folkeskikk og hygiene. Jeg tenner på å få besøk av en deilig hotwife og gi henne masse god nytelse (gjerne mens vi sender bilder til mannen). Er du en deilig dame som liker å bli teaset før du blir tatt hardt av en bestemt mann som elsker å begjære kroppen din? La oss bli litt kjent og se om vi har kjemi til å møtes på hotellrommet mitt. Send meg en melding om det høres fristende ut..
  14. Lhmr

    IMG 2434

    Deilig bilde!
  15. Lhmr

    IMG 2987

    Deilig bilde! Hun ser nydelig ut
  16. Lhmr

    DSCF6020

    En utrolig pen fitte du har!
  17. Du er en kvinne som tenner på veltrente menn og ønsker å oppfylle fantasien om å møte en ung, sprek mann og la han utforske deg og ta deg så rått som du bare tørr å drømme om. Du er trygg på deg selv og forholdet ditt og vet at det ikke blir noe mer, men det er også helt greit fordi du elsker mannen din og ville aldri finne på å gå fra han. Likevel er det noen ting som mannen din ikke gir deg seksuelt og dere er åpne med hverandre om at dette er noe dere liker. Du tenner på å møte andre menn og fortelle mannen din om hva vi har gjort og du nyter at han tenner på å høre om det. Du vet hva du vil ha, men liker at en mann også vet hva han vil og at han går for det. Når vi møtes er du lidenskapelig og viser hvor mye dette tenner deg. Du liker å kle deg litt "slutty" og blir opphisset av at en sexy ung mann tenner på deg. Du er renslig og frisk, normalt oppegående og diskre. Du er røykfri og har en normal kropp og er komfortabel med deg selv. Hører fra deg..
×
×
  • Opprett ny...