Gå til innhold

UngBergenBull

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

6 følgere

Om meg

  • Om meg
    Klar, diskré og hyggelig. Jeg bor på Gran Canaria nå for tiden, så om dere ønsker litt sydenkos så er det bare å si ifra.

    Velutsyrt med 18 tykke cm som alltid er klar til disposisjon.

    Høy, svart hår, brune øyne, noen ekstra kilo.

    Norsk/Spansk opprinnelse.

Bosted

  • Bosted
    Gran Canaria

Bekreftet profil

  • Bekreftet profil av Admin
    Bekreftet Bull

Landsdel

  • Landsdel
    Utlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

UngBergenBull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Ung erfaren bull som bor på Gran Canaria, tilgjengelig for hyggelige og uforpliktende treff. Når det kommer til meg som person er jeg naturlig dominant, om du lurer på noe rundt det, spør i vei. Jeg har leilighet og er mobil rundt om på øyen. Litt mer spesifikt om meg; Høyde: 1.94 Vekt: 116 Utstyr: 18, grov. Hår: Kort og svart. Med skjegg. Øyner: Brune. Har en del tatoveringer om det skulle ha noe å si. Jobber innenfor offentlig sektor, så diskresjon er et selvfølge for meg. Om det virker spennende, send gjerne en melding.
  2. Hei! Ung erfaren bull som bor på Gran Canaria tilgjengelig for hyggelige treff. Når de kommer til meg som person er jeg naturlig dominant. Jeg liker å ta kontroll over situasjonen og gjøre det som skal til. Med grenser selvfølgelig. Disse blir isåfall satt før noe annet gjøres. Jeg har leilighet og er mobil på øyen. Litt mer spesifikt om meg; Høyde: 1.94 Vekt: 116 Utstyr: 18, grov. Hår: Kort og svart. Med skjegg. Øyner: Brune. Har en del tatoveringer om det skulle ha noe å si. Jobber innenfor offentlig sektor, så diskresjon er et selvfølge for meg. Om det virker spennende, send gjerne en melding.
  3. Kommer til å være rundt Marbella/Mijas i det tidsrommet. Gi en lyd om det virker interessant!
  4. Kommer til å være der nede fra 11.01 til 21.01 sammen med samboeren min. Hadde vært trivelig med et møte. Om dere ønsker det kan vi ta videre kontakt på privaten.
  5. Hei! Som tittelen sier, jeg er en erfaren bull fra Bergen. Jeg søker etter ett par/hotwife som vil ha det litt gøy denne uken. Når de kommer til meg som person er jeg naturlig dominant. Jeg liker å ta kontroll over situasjonen og gjøre det som skal til. Med grenser selvfølgelig. Disse blir isåfall satt før noe annet gjøres. Litt mer spesifikt om meg; Høyde: 1.94 Vekt: 116 Utstyr: 18, grov. Hår: Kort og svart. Barbert. Øyner: Brune. Har forsåvidt skjegg og en del tatoveringer om det skulle ha noe å si. Jobber innenfor offentlig sektor, så diskresjon og taushet er et selvfølge for meg. Om det virker spennende, send gjerne en melding. Jeg er på et hotell rundt holmenkollen, men er fleksibel for møtesteder. Ser frem til å høre fra akkurat dere.
  6. Da flytter vi denne opp. Tilgjengelig for treff i helgen.
  7. Hei! Som tittelen sier, jeg er en ung men erfaren bull fra Bergen. Jeg søker etter ett par/hotwife som vil ha det regelmessig gøy. Når de kommer til meg som person er jeg naturlig dominant. Jeg liker å ta kontroll over situasjonen og gjøre det som skal til. Med grenser selvfølgelig. Disse blir isåfall satt før noe annet gjøres. Litt mer spesifikt om meg; Høyde: 1.94 Vekt: 122 Utstyr: 18, grov. Hår: Kort og svart. Barbert. Øyner: Brune. Har forsåvidt skjegg og en del tatoveringer om det skulle ha noe å si. Jobber innenfor offentlig sektor, så diskresjon og taushet er et selvfølge for meg. Om det virker spennende, send gjerne en melding. Letter å føre en samtale der vi kan eventuelt videreformiddle et møte eller lignende.
  8. Dette høres meget interessant ut. Ta gjerne kontakt om du forsatt er interessert i noen.
×
×
  • Opprett ny...