Gå til innhold

Uerfaren bull

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Kjekk og grei mann på 28 år med interesse for cuckolding og det å være en bull.
    Jeg har et ønske/fantasi om å være bull til et par, å kunne knulle kona/kjæresten til en uten mannen til stede. kanskje til og med låne henne en helg.
    Om noen er interessert ta kontakt!

Bosted

  • Bosted
    Sandnes

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Uerfaren bull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Uerfaren bull

    103 – Kopi

    Veldig fin. Kunne godt tenke meg inn der ja. Haha
  2. Hei godtfolk! Jeg har skrevet en annonsen før men fikk ingen respons, prøver igjen. Som navnet mitt hinter om er jeg en uerfaren bull. Dvs jeg har faktisk aldri prøvd å vøre bull før men vil gjerne prøve dette sammen med et par på min alder. Jeg er ikke noen "super-bull" med mega-gigantisk lem og ser heller ikke etter noen som søker dette. Jeg er nokså normal og nokså gjennomsnittlig nedentil. Et lite pluss kan vel være at jeg kan holde ut lenge da jeg ikke er hyperfølsom der nede (runket vel litt for hardt i tenårene, hehe). Jeg er ganske så trivelig, og kommer godt overens med de fleste. Ser som sagt etter et par på min alder men utelukker selvfølgelig ikke eldre eller yngre. Jeg er litt sjenert og ser først og fremt etter et par jeg kan komme godt overens med hvor jeg kan låne kona/kjæresten en gang i blant. Men, når det er sagt er jeg leken av meg og elsker tanken på å dominere og binde fast f.eks. Men har mange fantasier og håper jo at hun jeg forhåpentligvis får lov til å være med vil være med å utforske erotikkens mange stier. Noen eksempler? Risky, utendørs, i naturen, petplay, leketøy... Bor for tiden på Sandnes men skal nok få til å møte opp enhver plass i nærområdet. Beklager at jeg ikke har noen bilder og sånt her på siden å vise til. Som sagt er jeg litt sjenert men det kan vi eventuelt ta litt etterhvert når vi har snakket sammen litt. Håper på god respons, eller ihvertfall noe respons. Har dere noen spørsmål er det bare å ta kontakt. God sommer folkens! Nyt finværet!
  3. Hei! Jeg sitter her og har en fantasi, et ønske om å være bull for et ungt par nå i sommer i Stavanger/Sandnes området. Jeg har aldri gjort noe lignende før og søkker ikke noe veldig seriøst og langvarig, kun et par treff eller flere, litt lek og moro, og lignende. Jeg er en helt alminnelig person med helt gjennomsnittlig utstyr, utsende, kropp, personlighet, alt. Jeg er 27 år, 170 høy, 74 kg, snill og grei, frisk og vennlig. Egentlig en ganske rolig type som ikke er glad i drama. Jeg vett ikke hvor lenge jeg blir boende her i Stavanger men sikkert ut sommeren ihvertfall. Så om noen kunne tenke seg og prøve sammen med meg ta kontakt! Så ordner vi et kaffe treff eller noe for å bli bedre kjent. Jeg beklager mangelen på bilder på profilen min, er bare over gjennomsnittet lite glad i bilder av meg selv, på nett eller bare generelt. Håper på positive svar.
×
×
  • Opprett ny...