Gå til innhold

Janus

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Nei

Rolle

  • Rolle
    Sissy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Janus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Jeg er en mann i slutten av tyveårene, i følge ryktene relativt kjekk og sjarmerende. Nå har det seg slik at jeg fra dags dato må gå uten orgasme eller annen form for kos i ubestemt tid *rødmer svakt* Unntakene er hvis jeg blir kontaktet av dominante kvinner eller menn, da må jeg adlyde hvert minste ord enten det er kun erting, orgasme eller ren straff og ydmykelse. Innser at dette er noe spesielt og har liten erfaring med slik lek selv, men håper det kan vekke interessen hos noen som ønsker seg litt ekstra spenning og underholdning. Hun som gav meg straffen ønsker at jeg...*svelger nervøst*....trygler pent om at noen tar kontakt og er så streng, ertende og nådeløs de bare føler for, da jeg trenger å bli satt på plass *ser ned, stadig mer rød i ansiktet* Min snapchat er: david_4321, venter spent, tent og smånervøs på om noen tar kontakt.
  2. Hei. Jeg er en mann i slutten av tyveårene som har fått en stadig større dragning mot å være underdanig en bestemt jente, og er veldig nysgjerrig på å være hennes slave, cuckold og sissy *rødme* Å regne som en jomfru innen dette, men seriøs, lærevillig og klar til å formes etter hennes krav. Håper det finnes en dominant jente her som kan være interessert i en ivrig tøs å la seg underholde og tilfredsstille av ser først for meg å bli kjent på nett, så evt. ta det videre derfra.
  3. Som tittelen sier er jeg en mann på 27 fra Bergensområdet, på jakt etter en bestemt, streng og leken jente. Helst for langvarig kontakt, men også engangstreff kan være spennende - slikt avgjør hun Jeg ønsker svært gjerne å være hennes cuckold, eventuelt underdanig tilskuer med et annet par, men også interesse for bdsm og femdom. Gjør med glede det meste for den rette jenten Har dessverre ikke så mye erfaring med dette enda, men villig til å la meg forme og tøye mine egne grenser. Håper noen kunne tenke seg en seriøs, åpen og lydig cuckoldslave *rødme*, send gjerne PM
  4. Hei. Jeg er en 27 år gammel mann bosatt litt utenfor Bergen. Har hatt interesse for cuckolding og bdsm lenge, men så langt kun opplevd veldig milde former av dette i virkeligheten. Virker som om det er mange spennende, morsomme og reflekterte mennesker her, håper det er plass til et medlem til I tidligere forhold har jeg vært dominant, men tenner også utrolig på tanken om å underkaste meg en kvinne så lenge hun er bestemt og viser seg verdig Er vel altså foreløpig en switch, men åpen for å gå mer inn i kun en av rollene. Vil forsøke å bidra til å skape enda mer interessant diskusjon her inne, og ønsker også å bli kjent med kvinner eller par som kan tenke seg å treffes i virkeligheten.
×
×
  • Opprett ny...