Gå til innhold

bianchianto

Medlem
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bianchianto

  1. Hei, håper du vil kontakte meg og snakke litt ...
  2. Hei til alle dere frigjorte mennesker, Er en godt utstyrt og sunt mann på 40. ( Bull ) , Søker dame, par for nytelser. Er i Bergen 10.05 - 12.05 På hotell i nærheten av flyplassen. Håper å få svar i fra noen som er seriøse. ( Gjensidig respekt ) Jeg snakker ikke norsk språk, men bra engelsk.
  3. Hei til alle dere frigjorte mennesker, Er en godt utstyrt og sunt mann på 40. ( Bull ) , Søker dame, par for nytelser. Er i Bergen 10.05 - 12.05 På hotell i nærheten av flyplassen. Håper å få svar i fra noen som er seriøse. ( Gjensidig respekt ) Jeg snakker ikke norsk språk, men bra engelsk.
  4. Hei til alle dere frigjorte mennesker, Er en godt utstyrt og sunt mann på 40. ( Bull ) , Søker dame, par for nytelser. Er i Bergen 10.05 - 12.05 På hotell i nærheten av flyplassen. Håper å få svar i fra noen som er seriøse. ( Gjensidig respekt ) Jeg snakker ikke norsk språk, men bra engelsk. Hello to all of you liberated people, Is a well-equipped and healthy man of 40. (Bull), Seeking lady, couple of pleasures. Are in Bergen 10.05 - 12.05 At hotels near the airport. Hope to get answers from someone who is serious. (Mutual respect) I do not speak Norwegian language, but good English.
  5. Hei, vil du være interessert i å møte i Midt-Troms området?

  6. Hei! Troms area, 38 yr old guy, feel free to contact!
  7. Hei! Jeg er 37, og interessert. Vil du ta en titt på profilen min og til slutt kontakt med meg?
  8. Hei hei! Would you be interested in meeting me? Mediterranean man, age 37. Have a look at my profile.

  9. Hei, jeg bor i Midt troms, godt utstyrt, hjemme alene. Vil du ha en tur?
  10. Hei, jeg bor i Midt troms, godt utstyrt, hjemme alene. Vil du ha en tur?
  11. Hi, would you be interested in a mediterranean (Italian) man?

  12. I am in Troms region, if you're interested don't hesitate to contact me. Jeg er i Troms regionen, hvis du er interessert ikke nøl med å kontakte meg.
  13. Hei, din kunn er interessant, vil gjerne snakke om det, håper du vil svare på meldingen min. takk
  14. Hei, jeg ønsker å forstå hvorfor jeg ikke kan få tilgang til noen tråder, kan jeg forstå at kanskje noen er reservert til betrodde brukere, men jeg kan ikke åpne selv tråder som der startet av meg, og jeg tror det er veldig rart. takk
  15. Jeg er en middelhavs mann, alder 37 fysisk en litt lubben, men ikke fett, 185 cm. høy, godt utstyrt, lengde noen over gjennomsnittet, tykkelse over gjennomsnittet. Leter du etter sex med single kvinner eller par som har klare ideer, jeg er gift så kan ikke ha kaffe, middager, turer arounds før å bestemme, foretrekker å gå rett på sak og ha det gøy sammen, selvfølgelig ikke bare hit og kjøre men definitivt ikke sosialt liv utenfor møtene. Jeg snakker engelsk og litt fransk, jeg snakker ikke norsk, jeg er lei meg. Jeg bor i Troms fylke, håper å finne noen kontakter her. Diskresjon, helse og renslighet er gitt, jeg har min egen leilighet til bruk som møtested hvis nødvendig. I'm a mediterranean man, age 37 physically a little chubby but not fat, 185 cm. tall, well equipped, length some above average, thickness above average. Looking for sex with single women or couples that have clear ideas, i am married so can't have coffee, dinners, walks arounds before to decide, prefer to go straight to the point and have fun together, of course not just hit and run but definitely not social life outside the meetings. I speak english and some french, i don't speak norwegian, i'm sorry. I stay in Troms county, hope to find some contacts here. Discretion, health and cleanliness are granted, I have my own apartment to use as meeting place if required.
  16. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  17. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  18. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  19. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  20. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  21. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  22. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
  23. Hei, jeg er en italiensk mann, som arbeider i det nordlige Norge, gift, men kona ikke alltid til stede. Jeg leter etter noen spennende avvik fra daglige rutine, spesielt med varme koner, jeg finner spennende å ha sex med henne mens hennes ektemann se eller selv deltar. Når yngre jeg allerede hadde noen erfaringer med et eldre par, og likte den veldig mye. Ikke noe problem av alder, jeg har fantasi til å ha sex med en eldre dame.
×
×
  • Opprett ny...