Gå til innhold

sjenert

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Om meg

  • Om meg
    Mann i par. Jeg er 28, hun er 23. Prøver å venne min bedre halvdel til tanken på at hun kan få frie tøyler når det gjelder sex. Har lenge fantasert om denne type ting. Men innenfor begrepet er jeg nok mer konservativ, dvs, jeg tenner på tanken på at hun tar det hun vil ha, men ikke at jeg skal være i sølibat, ydmykes...og denslags.

    Håper på å stifte nye bekjentskaper her, spesielt med jenter som har erfaring med dette, sånn at jeg kan få noen "inside"-tips om hvordan jeg kan få dama mi med på dette. Dama mi heter sjenertjente her på forumet:)

Bosted

  • Bosted
    Vestlandet

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei uten partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sjenert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Etter å ha introdusert dama for idéen om å pule andre for under ett år siden begynner hun nå å venne seg til tanken. Tror i stor grad det dreier seg om at hun faktisk har skjønt at jeg mener alvor. Nå viser det seg at hun i lengre tid har hatt lyst til å være utro. Og hun innrømmer at dersom jeg ikke hadde fortalt at jeg likte tanken, hadde hun nok funnet seg en elsker uansett. Nå innrømmer hun også at hun gjerne kunne tenkt seg å hatt sex med flere av kameratene sine, gjerne samtidig. Og sist men ikke minst, hun legger konkrete planer om å treffe en fyr på hotell i april:D Og hun er åpen på tanken om å pule andre regelmessig. Så nå gjør vi alt for å sette teori ut i praksis. Vi har snakket mye om dette, og vi er begge trygge på at dette bare vil være positivt for oss:) Hun er for tiden på utkikk etter noen å ha camsex med, så send henne gjerne en pm dersom du er interessert i hun. Sjenertjente er brukernavnet. Sjenert
  2. Litt bedre visning når det ikkje er opp ned:p
  3. Min bedre halvdel(sjenertjente), begynner endelig å komme litt på gli. Hun har tidligere sagt at hun ikke ønsker å hverken vise seg for andre, eller pule andre enn meg. De siste ukene har derimot ting skjedd. Blant annet har hun blitt mer villig til å dele bilder av seg selv som dere kan se i albumet hennes. En kveld når jeg var borte fikk jeg imidlertid indikasjoner på at hun tør å vise sitt sanne jeg. Hun har nok skjønt at dette er noe jeg faktisk mener, og da føler hun seg tryggere. Sittende på et hotellrom logger jeg meg på skype og ber henne finne fram dildoene sine for litt camsex. Hun lystret vilig, og en stund etter var vi ferdige. Jeg sa jeg måtte legge meg, og det sa hun at hun skulle også. Jeg logget meg på et program på dataen som gjør at jeg får opp et speilbilde av det hun ser på sin skjerm, spionerte altså. (Har i ettertid selvsagt innrømmet dette, uten at hun hadde problem med det). Plutselig ser jeg at hun logger på en msn-konto jeg ikke visste hun hadde. Der begynte hun å snakke med en hun tidligere har hatt camsex med. Jeg visste om han, men på spørsmål om hun holdt på med han endå svarte hun nei. Etterhvert begynner hun å fortelle om mine ønsker for henne, og at hun tenner på å bli pult av andre. Enn så lenge ønsker hun derimot ikke å gjennomføre noe. Etterhvert begynner hun å sende han bilder fra albumet hun har lagt ut her, og jeg skjønner at hun er kåt enda. Blant annet tar hun et bilde på mobilen av når hun fingrer og sender til han på msn. Hun begynner å spør han om de ikke kan ha camsex, men han sier at samboeren hans er der. De er visstnok ikke i lag lengre, men han kan ikke gjøre det(til min store skuffelse). Jeg får derimot et par setninger som sier alt om at hun nå er på rett spor: "akkurat nå kunne jeg pult deg og du kunne slikket meg, så vil jeg suge pikken din" "Pult deg hele dagen" Skal få lagt ut bildet hun sendte han.
  4. Min bedre halvdel er nå her inne også, så det er bra. Hun heter sjenertjente. Vi er ikke ute etter treff eller noe av den karakter, og vi ber om at det blir respektert. Men hun kan kanskje være villig til litt cam-action om dere er tålmodige. Flere bilder kommer garantert. Ta gjerne kontakt med meg eller henne for cam-chat.
  5. legger jeg ut litt bilder av henne(23 år)...
  6. Tenkte jeg kunne skrive litt om første gang jeg fant ut at jeg tente på at dama mi var utro. Dette var flere forhold siden, og såvidt jeg vet er eksen min fremdeles en som puler alt og alle Dama mi og jeg hadde ikke vært sammen mer enn et par måneder på dette tidspunktet, og hun hadde sin hybel, og jeg hadde min. Hun var 18 år, slank og stram, med faste flotte pupper. Jeg var mildt sagt meget fornøyd med å ha fått tak i en så strøken dame. Mistanken om at hun kanskje var utro hadde bygget seg opp over tid de siste ukene. Hun var ofte veldig fraværende, og det var ofte lange perioder der jeg ikke fikk tak i henne. I tillegg fikk jeg aldri overnatte hos henne, hun sov bare hos meg. Etter en tur utenbys, kom jeg tidligere hjem en planlagt, og tenkte å overraske henne med å besøke henne med en gang. Det var midt på natten, og jeg ringte på døren...ingen kom ut...jeg ringte henne, og med en gang hun tok telefonen syntes jeg at det var en stemme i bakgrunnen, men jeg slo det raskt ifra meg. Hun svarte, og var tydeligvis tatt på senga av at jeg kom uten varsel...til slutt kom hun til døren, men av en eller annen grunn lot hun meg ikke komme inn. Hun hadde bare på seg en kort t-skjorte som ikke skjulte at hun ikke hadde truse på. Når jeg skimtet fitta hennes la jeg merke til at den så nesten nybarbert ut, og jeg stusset litt over at hun turte å stå halvnaken i oppgangen til hybelbygget hun bodde i. Men jeg lot meg overtale til å dra hjem, og tenkte ikke noe mer over det. Et par dagar senere var jeg litt tidligere ferdig på jobb enn planlagt, så jeg ville dra på besøk til henne. Jeg møtte en fyr i ytterdøren som slapp meg inn i hybelbygget...av en eller annen grunn banket jeg ikke på døra hennes, men gikk bare rett inn...synet av det som møtte meg gjorde meg helt lamslått...i sofaen på stuen stod dama mi i doggy, med en som pulte henne bakfra, samtidig som hun sugde en annen. Hun oppdaget meg med en gang og hylte at jeg måtte komme meg ut. Jeg drog i sinne, og kunne ikke fatte at hun kunne gjøre noe sånt mot meg. Jeg var helt ødelagt. Noen dager senere tryglet hun om å treffe meg...hun gråt og gråt, og lurte på om jeg kunne tilgi henne. Av en eller annen grunn gjorde jeg det. Det viste seg at de fleste som bodde i hybelbygget hun bodde i var gutter, og på et eller annet tidspunkt ble det klart at døren til dama mi alltid var åpen...så hun hadde som regel forskjellig overnattingspartner hver kveld. Men hun sa at det var veldig sjelden at hun hadde hatt trekant. Jeg forlangte at hun flyttet ut, og det gjorde hun. På dette tidspunktet var ikke dette en tanke jeg tenkte på, jeg følte meg bare sveket. Kanskje det var denne hendelsen som gjorde at jeg utviklet en smak for dette? Jeg var i lag med dama ganske lenge etter det, og såvidt jeg visste var hun trofast. I ettertid har det derimot vist seg at det ikke var tilfelle...
  7. Mann i par. Jeg er 28, hun er 23. Prøver å venne min bedre halvdel til tanken på at hun kan få frie tøyler når det gjelder sex. Har lenge fantasert om denne type ting. Men innenfor begrepet er jeg nok mer konservativ, dvs, jeg tenner på tanken på at hun tar det hun vil ha, men ikke at jeg skal være i sølibat. Håper på å stifte nye bekjentskaper her, spesielt med jenter som har erfaring med dette, sånn at jeg kan få noen "inside"-tips om hvordan jeg kan få dama mi med på dette.
  8. Venter i spenning på å høre om dine opplevelser:)
  9. En til: http://www.pornhost.com/5516400840/
  10. En til jeg kom over i farten: http://www.pornhost.com/9990735458/
  11. Hei, har sett flere filmer med hun...vet noen hvem hun er, og om hun har egen side? I den filmen med flere jenter er det hun med de store puppene jeg mener. http://www.pornhost.com/3224175650/ http://www.pornhost.com/5471889402/ http://www.pornhost.com/2293469844/ Hot stuff!
×
×
  • Opprett ny...