Gå til innhold

Scirocco

Medlem
  • Innholdsteller

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en 100% seriøs Bull. Jeg er for tiden ikke i noe forhold, og har på grunn av studier, heller ikke tid til et fast forhold. Jeg prater gjerne med dere på msn, men foretrekker å møtes raskt for å avgjøre om det er kjemi.

    Jeg liker fortrinnsvis litt røffere sex. Men det er ikke avgjørende. Det viktigste er at Hotwifen er leken og "sulten". Jeg ønsker meg fortrinnsvis et langvarig eventyr.
    Det er også en fordel at dere bor i nærheten. Det vil si på østlandet.
    Jeg er 100% sykdomsfri. Sjekker meg hver tredje mnd siden jeg er blodgiver. Dette gjør også at jeg ikke ønsker å bytte partner alt for ofte.

Bosted

  • Bosted
    Ved Mjøsas bredd.

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Scirocco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fryktelig synd at du bor så langt unna, for du hadde vært midt i blinken for meg :-)

  2. Mye interessante innlegg her. Dessverre viser det seg at dette forumet ikke er merkbart mer seriøst en alle de andre forumene med samme tema. Det er alt for mange useriøse av (tilsynelatende) begge kjønn. Jeg har vært heldig og fått til et par treff, riktig nok ikke her... Men det er utrolig mye surr og useriøs kommunikasjon før man endelig treffer noen som klarer å stå for det de sier i utgangspunktet. Men i mange tilfeller kan jeg forstå de som trekker seg. Det er jo faktisk en situasjon som er ganske utleverende og man stiller seg i en mentalt sårbar posisjon. Min erfaring er i alle fall at det kan være vanskelig om man møtes alle tre samtidig, og har avtalt at man skal ha sex uten å ha møtt hverandre tidligere. Jeg foretrekker derfor alltid å møtes for et helt uforpliktende treff, hvor sex i utgangspunktet ikke er et tema. Men heller å kjenne litt på kjemien og om det er noe tiltrekning. Også avtaler man i ettertid om man ønsker å gå videre eller ikke. Jaja, i mellomtiden, frem til man treffer noen får man kose seg med å chatte og bli kjent med potensielt spennende mennesker, og innse at det er her som Irl. Man må bruke litt tid og engasjement om man skal treffe en spennende partner som har gjennsidig kjemi :-)
  3. Hehe. Sitter aa leser dette paa jobb. Maa si at det er litt vanskelig aa bevege seg med aarets stoerste benner her blandt mine kollegaer ;-) Takk for at du deler dine deilige opplevelser :-D
  4. Scirocco

    God sommer

    Ville bare ønske alle spennende mennesker her inne en riktig god sommer. Krysser fingrene og håper at jeg jeg er så heldig å bli bedre kjent med noen her inne etter en liten pause på forumet.
  5. Beklager formateringen i innlegget. Det ble skrevet i TouchBB for iPhone og alt så bra ut der. Men her er i alle fall et bilde. Flere på profilen :-)
  6. Hei. Jeg søker etter en hotwife/ par som bor eller befinner seg på østlandet. Jeg er veldig mobil og tilgjengelig. Spesielt denne uken. Send meg en pm om det er interesse. Jeg er 100% sykdomsfri. Sjekker meg hver 3 måned i blodbanken ;-) Jeg har også et nært forhold til såpe og vann. Er åpen for å høre om dine/ deres fantasier. :-)
  7. Skal til Oslo i morgen. Bor på hotell et steinkast fra Stortinget. Jeg kunne tenke meg å møte en Hotwife på kvelden for en spennende opplevelse som oppdatteres fortløpende her på forumet ;-) Jeg har ingen betingelser med unntak av at det som skjer skal på nett så fort som mulig. Noen som er med på "leken"? :-)
  8. Scirocco

    Min Kone

    For en nydelig fitte :-)
  9. Scirocco

    Fia

    Rett og slett nydelig. :-)
×
×
  • Opprett ny...