Gå til innhold

Dom&SubTøsa

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Vi er et elskerpar. Hun 24, han 42. Hun sub, han Dom. Holder til i Østfold så er en fordel at du/dere ikke bor så langt unna

    Søker etter en mann (eller par) for røff bestemt bruk av henne... Han liker å bruke og styre i forhold til henne så et pluss om du/dere vil bruke henne etter litt enklere instrukser fra han.

    Han trygg og erfaren med flerkant, hun mindre erfaren men veldig nysgjerrig på nye spennende opplevelser! :)

    Har i det siste også lekt med tanken om å finne en yngre sub gutt som vår felles slave/slikke gutt. Gjerne samme alder eller yngre enn henne.

Bosted

  • Bosted
    Fr.stad/Sarp

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Dom&SubTøsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. God helg fra *Master&Alven* i Østfold

  2. Flotte, spennende og kinky bilder! Kjenner oss igjen, men her er det hun som er lydig subtøs. Synd det med avstanden! Kunne vært artig å treffes en gang med felles bruk av subbene våre...
  3. Alle ønsker vel at denne siden skal være gratis (som alt annet her i livet). Men som det blir sagt så må de dessverre få dekket kostnadene sine til drift og utvikling av siden. Forstår at de ikke ønsker å betale dette av egen lomme. Så lenge vi som brukere faktisk får et bra cuckold-fora er det helt greit å være med å spleise på dette! Betaler gjerne 69 kr per måned for at vi fortsatt kan ha et eget fora for cuckold, swing, + + +. Synes dere moderatorer gjør en kjempejobb! Stå på videre!
  4. Hmm! Passende oppdrag som kunne ha passet for subtøsa her!
  5. Tøsa er ikke så veldig glad i analsex til vanlig, men når hun er i det kåte hjørnet så liker hun det meste, inkl analsex. Mannen her elsker å motta rimming og gjerne også en liten finger helt ytterst. Å være nyvasket bak og kjenne en tunge eller en finger som leker seg er herlig! Er ennå et stykke igjen til prostata massasje her, men står på "To do" lista!
  6. Dom&SubTøsa

    Oss

  7. Lagt ut et par bilder av hun/oss på profilen ifra et tidligere trekant-treff.
  8. Søker etter mann for "rett på sak" treff tirsdag kveld 29. april Hun 24 år, kåt og villig, tenner veldig på røff leken sex og å bli brukt. Litt kraftig, men ikke tykk. Hun kommer til å ligge bundet, blindfoldet og klar til å brukes når du kommer. Hun glad i fisting, harde klaps på pupper og rumpe, men ikke glad i analsex. Jeg kommer i hovedsak bare til å se på, men deltar om det skulle passe seg. Muligens litt enkle instrukser i forhold til bruk av henne. Det vil bli tatt noen anonyme bilder uten ansikt. Vi holder til i Fr.stad/Sarp området og du bør befinne deg i nærheten, helst UNDER en halvtime unna! Søker treff nå til tirsdagen med noen som vil ha det moro med henne, men vet ikke helt eksakt når hun er fastbunnet og klar. Søker derfor etter noen som kan møte på relativt kort varsel når hun er gjort klar for besøk! Vi har erfaringer med trekant treff og ekstra mann, og vi har snakket om å gjøre det igjen snart. Hun vet at jeg planlegger noe ekstra nå til tirsdagen, MEN hun vet ikke noe om at jeg planlegger dette. Må derfor ha et lite forbehold om at det kan bli endringer i planene. Send oss en melding på MER enn et par linjer om du ønsker å treffe oss for bruk av henne! Fortell kort om deg selv og eventuelle erfaringer med par, hvor du holder til og når på tirsdagen det passer best for deg å treffes. Pluss om du har bilde på profilen din. Ikke noe krav om tidligere erfaring, men velger å prioritere å svare de som har erfaring ifra før og som holder til i nærheten. Kommer ikke til å svare på meldinger postet i tråden her, svarer kun de som har sendt melding i innboksen.
×
×
  • Opprett ny...