Gå til innhold

Turvenn52

Medlem
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Turvenn52

  1. Vi er ett eldre par 50/60 som er en del i Trysil. Litt nyskjerrig på om det er noen menn og bli kjent med her oppe. Ønsker noe fast og trygt du bør være 40+ Svar PM.
  2. Hei på dere også, ja takk, gjerne det ;)

  3. Flott par, sexy :)

  4. Hyggelig at dere bor i Lillestrøm
  5. Turvenn52

    innn2

    Fy søren deiligste på lenge
  6. Turvenn52

    x

    Magisk vakkert ;-)
  7. Hei, akkurat slik jeg/vi også har hatt det hele tiden tennt henne når vi har sex. Men det tok henne 20år før hun klarte og se på dette som noe hun faktisk ønsker og prøve/praktisere. Det løsnet liksom ikke helt før hun tok steget og sa seg villig til og maile med en bull på egen hånd (Vi har ikke truffet han enda da da det er mye som må klaffe rent praktisk). Bygge den tillit som skal til og det og klare og vinkle det dit hen at dette er helt normalt tar dessverre tid :-)
  8. Turvenn52

    Her er hun

  9. Det har blitt utrolig mange mennesker som bruker dette flotte stedet og kanskje passet godt og kombinere helger med litt spenning? En annen form for "ski inn/out" kanskje :-) Kunne det være en ide og lage en gruppe for treff i Trysil kanskje?
  10. Savner henner veldig.. trodde alldrig jeg skulle bli tom i henne.. deilig dame :-) ser frem til nytt treff :-)

  11. Etterpåklokskap er den mest eksakte vitenskap i Norge :-)
  12. Agendaen her er nok at jeg skal betale. Dette er også blitt mennesker jeg må forholde meg til i ulike situasjoner resten av livet, også barnet som er helt uskyldig i dette.... Mannen hennes er ett null og har egentelig ingen rolle oppi dette.. Har både vært sint og frustrert og hatt en del tanker rundt det og gjøre det surt for de men er neppe tjent med det i det lange løp.. De er med på at jeg har samvær med barnet men ikke sikker på om jeg tør ha noe samvær med ett barn når jeg har NULL tillit til foreldrene.. Føler sterk misstillit og ser på dette nærmest som ett ran og ikke sikker på om jeg orker tanken på og se moren i ansiktet.. Men nok sutring nå :-) Jeg er heldig og tjener godt og har råd til og betale. Men jeg tror jammen jeg kommer til og fortelle barnet min historie rundt dette når det er blitt voksen. Det føler jeg som en plikt og rett til og ha kjennskap til. Så alle buller der ute vær klar og bevisst over mulige konsekvenser. Stiller moren krav så er det bare og betale. Alle barn har også krav på noe som heter pliktdelsarv som i dag er på minimum 1million... selfølgelig forutsatt at man har noen milioner når man dør da :-)
  13. Når mor tipser NAV om mulig far så tar det norske rettsystemet over. Mor kan lene seg tillbake og vente mens NAV kjører resten av saken. Ja jeg forlangte selvfølgelig DNA. Og ja jeg var barnets far. Det er ikke mulig og lage noen kontrakt med hensikt og sikre mannen som har noe verdi i det Norske rettsvesen..... Håper ikke dette skremmer unna menn i fra og stille som bull men synes det er riktig og sende en tankevekker rundt mulige konsekvenser.. Jeg tror jeg ble valgt ut som deres donor fordi de på et diskusjonsforum hadde snappet opp resultatet av en test jeg hadde tatt av spermen min, og hvor jeg skrøt av hvor god den var tross at jeg var 45.. :-) Betaler prisen for det nå. Vil gjerne komme i kontakt med andre som kanskje har havnet i samme situasjon. Tror kanskje det er mange som har hatt regelmessig sex med par over en tid og hvor plutselig paret flytter..... :-o
  14. Egentlig moralsk frekt og be om det ja men hva hjelper det?? De kan "plyndre" oss med loven i hånd.. selv om noen er så kyniske så kan vi ikke si vi ikke har anvar heller... (bare og putte pikken i buksen) men for min del så blir det 3700,- i måneden og rettmessig krav på arv i fra meg. Og ja! jeg er forbannet men det hjelper ingen ting.. er absolutt like kåt på denne settingen men ser baksiden :-)
  15. Hadde en episode som bull for 7 år siden. Fikk en hevendelse i fra NAV nå i sommer med krav om barnebidrag... Til andre som tenner på ubeskyttet bull rolle.. Vær bevisst på mulige konsekvenser og om det blir barn, betale og være glad folkens :-) Det som er litt spesiellt her er at moren nå innrømmer at hennes agenda var akkurat dette. Hun og mannen hadde forsøkt og få barn i mange år uten hell.. en sprut i fra meg og de var i mål..
  16. Kjekk mann, høy og mørk som er veldig glad i naturen søker en helt vanlig usnobbete kone for tur i skog og mark øst for Oslo. Så jeg spør derfor, kan jeg låne din kone en gang i blant? Vi starter bare med en fin tur med kaffe i sekken ;-) Legger oss i gresset og slapper av... :-) faller resten på plass kanskje en dag noe mer ;-) Har du en kone du vet liker dette? Koble oss i sammen, tips meg hvor hun går så ser hva som skjer :-) Jeg er godt kjent i Rælingen, Skedsmo, Fet. Vi starter med fine gåturer som fin trening for oss begge. Ingen sexpress :-)
×
×
  • Opprett ny...