Gå til innhold

MrBondage

Premium 3 måneder
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Er nok Dominant, men ikke fanatisk. Liker å ha styringen, gjerne både over han og henne, men har ingen glede av å tråkke over noen sine grenser.
    Mener selv jeg er utadvendt, lett å komme i kontakt med, komunisere med. Er fulstendig klar over at det er noe som heter kroppsspråk.

Bosted

  • Bosted
    Mjøsbrua

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Mann

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Bull

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MrBondage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, likte denne profilen. Er utadvendt, lett å komme i kontakt med. Mener selv jeg er noen lunde normalt bygget selv om legen påstår at jeg er litt for lang i forhold til vekta. Har et usjenert hus med god uteplass mellom Hamar og Lillehammer. Jeg liker å styre settingen, men det er ikke et must. Er hetero, men ikke sjenert overfor eget kjønn. Håper å høre fra dere, kanskje finne en passende plass for et hei over en kopp kaffe. Mvh MrB
  2. Liker seriøsiteten dere forventer. Jeg liker å ha litt "styringen" men det er ikke et must. Liker settingen der han må se på at hun er i sentrum, eller det at hun blir hentet til en setting der han vet hva som vil skje, men ikke får være med.

  3. Hei.

    Kan en voksen mann fra Hedmark fange deres interesse? Liker settingen der to eller flere hetero menn har damen i fokus.

  4. Hei.

    Kan en Dominant Mann være av interesse? Jeg liker å ha styringen, men det er ikke et must. Håper dere tar en titt på profilen min samt sender et hei.

  5. Hei, leste denne annonsen noen ganger tidligere i dag. Likte den, men er redd det er litt langt fra Vestfold til Mjøsbrua, i alle fall for en kvelds tur. Har er passende, usjenert møtested. Liker tanken på den settingen dere setter opp, men er litt uerfaren med Sissyen, har ikke helt oversikt over legningen. Jeg har en kammerat som har vært i lag om å dele en kvinne flere ganger, samt en gang her med en passiv cockold. Det gikk meget bra. Både jeg og kammeraten er hetero, men vi tåler å komme i hudkontakt med eget kjønn. Ja, jeg liker å være Dominant, både på det psykiske og det fysiske. Liker å binde, ha kontrollen, har håndjern, krok i taket, noen meter med tau, mansjetter, pisk i tilfelle ulydighet samt noen batteridrevet saker. Har noen kroker på terrassen også. Dobbeltsenga er stor nok for tre, men velger vel å legge en madrass på gulvet, der cockolden kan sove..... Håper å høre fra dere. Mvh MrBondage
  6. Hei. Synd det er yngre Menn dere søker. Jeg er en av to noenlunde bestemte Menn som liker å dele ei dame. Vi er begge hetero, men ikke uerfarne med at mannen også er til stede eller deltar.
  7. God kveld. Prøvde å sende et hei, tidligere. Da jeg bare logget meg inn uten å betale.... Gikk vel litt i vente boks... Liker tanken på å ha henne som sub, men du må bidra..... Liker tanken på å ha henne vaginalt, men da må du sette i henne en liten vib analt.... Liker tanken Våger dere? MvH MrB
  8. Dette var en herlig profil. Vet ikke om dere har mottatt tidligere henvendelse, men slik det så ut her så har den gått på "lager" før jeg betalte. Herlig tanke...... Jepp, du skal være med!!!! Det er vel du som tilbyr meg varen, da skal du selvfølgelig vise den fram.......... "Jeg holder tau, mansjetter, pisk, dildo hva det enn måtte være" Da du har gitt meg "faenskapen" kan du få sitte som tilskuer til jeg er ferdig...... Hvis du ønsker kan du ha deg litt.... Våger dere dette?
  9. Hei. Dette var en spennende annonse! Denne dama kunne jeg nok "kjøpe" av deg. (Play) Selvfølgelig skal du være tilstede, om nødvendig binde henne opp for meg, etter mine instrukser! Jeg liker oralt, vaginalt og analt, men er hetero, om ikke helt fanatisk på dette med hetero. Da jeg tar henne vaginalt ønsker jeg at hun har en liten, vibrerende dildo analt. Du ordner den saken..... Håper jeg ikke har gått ut på dato Mvh MrB
×
×
  • Opprett ny...