Gå til innhold

damaged

Medlem
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Hei, jeg er han som du leter etter. Han som er er en høflig og intelligent alfamann for omverdenen, men som er villig til å gjøre alt for deg i soverommet. Han som har seilt over verdenshav og besøkt flere land enn det er plass til å ramse opp her inne. Han du har letet etter.

    Jeg har involvert elementer av bdsm i sexlivet mitt i mange år, både som sub og dom. Jeg trodde lenge at jeg var switch, men har vel etterhvert forstått at det er underkastelse som jeg finner mest interessant.

    Jeg søker her nå først og fremst etter en sterk kvinne som vil ha en mann som hun kan forme totalt i sitt bilde av en drømmeslave. Passer ting, ville det vært veldig fint med et "normalt" forhold til denne kvinnen utenom "denne verdenen". Men det er ikke noe krav.

    Du skal få lov til å stille meg 3 spørsmål (i brev). Om hva som helst, uansett hvor sprø de måtte være. Og jeg lover å svare hundre prosent ærlig! Men, jeg utfordrer deg til å poste dette på din egen profil, og se hva folk spør deg om.


    PS. Hverken avatarbildet eller profilbildet er av meg, men det er av to personer jeg synes er både spennende og attraktive. Avatarbilde er av Agyness Deyn, og profilbildet er en illustrasjon av Ryan Gosling laget av den fantastiske illustratøren/kunstneren Evgeny Parfenov.

    Men jeg har bilde av meg som jeg kan dele privat om det er ønskelig, om ikke annet så har jeg iallefall tilnærmet samme sveis som godeste Gosling.

Landsdel

  • Landsdel
    Østlandet

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

damaged's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det ville isåfall vært første gang jeg hørte om en "sissy bull", så du er nok en cuckold. Men fin pikk, det har du absolutt. Og den ville nok sett enda bedre ut i den type undertøy om du hadde glattbarbert deg nedentil.
  2. damaged

    yes

    dette er en av mine store fantasier, så gøy å se at det finnes jenter som også liker det.
  3. Utrolig gøy å lese meldingene dine her lillin, det gir meg litt troa selv når det faktisk finnes damer som deg der ute. La oss håpe at 2014 bringer deg flere spennende opplevelser av dette slaget!
  4. fantastisk historie, dette er rett og slett nøyaktig hva jeg er ute etter.
  5. flott fortelling, du er en heldig mann!
  6. Hei alle sammen, jeg er en (relativt) ung mann fra Vestfold som er ny her inne på denne nettsiden. Jeg har likt tanken på cuckold lenge før jeg viste at det var det det het. Og jeg var vel ikke mer enn 17 år gammel når jeg første gang fortalte en kjæreste jeg hadde at jeg tente på tanken å se henne ha sex med en annen mann. Det var nok ikke helt hva hun hadde forestilt seg at jeg skulle fortelle henne der vi lå og fortalte hverandre våre innerste fantasier... så det endte i tårer. Og opp igjennom årene har den historien gjentatt seg flere ganger, når jeg på mer eller mindre elegante måter har fortalt om mine fantasier. Drømmen her inne er å finne en kvinne som er ute etter en stabil, rolig og snill mann som tenner på at hun har sex med andre menn. Men inntil det skjer så virker det interessant å dele fantasier og bli kjent med dere andre her inne. Så hei alle sammen - ikke vær redd for å ta kontakt!
×
×
  • Opprett ny...