Gå til innhold

Lotta

Brukere som venter på email bekreftelse
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en jente på 23 år som er gift med en fantastisk mann og søker spenning der ute. Har fått noen erfaringer men er fortsatt en "fersking".

Bosted

  • Bosted
    Østfold

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lotta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. e-mail fjernet i hht forum regler spacewolf moderator

  2. spruteklar jeg...bare å sende bilde til

  3. Søt den da! Tror jeg holder meg unna dorulltesten jeg også.
  4. Lotta

    hmm

    spacwolf i et nøtteskall
  5. Jeg synes det er fint at folk tar kontakt bare for å snakke/ flørte. Det starter jo gjerne som en interesse og folk må gå alle trinnene selv. Personlig hjalp det veldig å bare snakke og flørte med folk om teamet før jeg tok det til virkeligheten. Det er igrunn en spennede men "alvorlig" interesse med mange følelser innblandet. Om noen er usikre så er det vel bare å si det rett ut, ærlighet varer lengst og jeg har møtt mange fantastiske mennesker via chatten.
  6. Musa er minst like følsom når den blir kåt som menn, selv om det kanskje ikke sees på utsiden like godt så kan det føles på innsiden. =)
  7. Jeg forstår at temaet virkerer spennende men pass på at dere har snakket igjennom dette og ikke angrer på en evt. graviditet når kåtheten har lagt seg. Bra dere tar det opp da jeg tror det kan være aktuelt for flere.
  8. Stiller meg gjerne i køen jeg:)

  9. Tusen takk til dere begge. Håper du har rett om at min mann er heldig selv om jeg føler meg en smule slem akuratt nå.
  10. Takk 4fighter!

    Har fått noen henvendelser men om du selv har lyst så kan du sende meg mailen din i innboksen. :-)

  11. Likte "presentasjonen" din, og regner vel med at det er mange av oss som gjerne vil oppfylle ønsket ditt. Jeg stiller gjerne opp!

  12. Hei, Jeg er en gift jente på 23, fant ut at min mann hadde "snoket" her inne via PC-loggen. Etter som jeg tittet videre ble jeg mer og mer interisert for temaet og det høres veldig spennende ut. Har lyst å overaske min mann med et bilde av musa mi som en annen mann har spermet på. Jeg vet det tenner han veldig og det kan åpne døren for noe mer. :-) Noen som vil gjøre meg den tjenesten? 1. Send meg en melding i innboksen med e-post 2. Så sender jeg deg en mail med bilde du kan sprute på. 3. Print det ut, sperm på det, ta bilde av kunstverket og send tilbake på min e-post Hvis andre også tenker på dette så er dere velkommen til å bruke denne tråden. Evt. andre interesser ta kontakt! Er ny innen dette her og håper å få med min mann. Ha en flott dag! Lotta
×
×
  • Opprett ny...