Gå til innhold

Nympho

Medlem
  • Innholdsteller

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om meg

  • Om meg
    Jeg er en mann på 29 år som ønsker å møte både damer, par og menn for sex:) jeg har ingen erfaring m

Bosted

  • Bosted
    Narvik/Tromsø

Søker

  • Søker
    Nei

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Nympho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. spennende profil

  2. Jeg skulle gjerne møtte dere, for det har seg nemlig sånn at det du ønsker deg er det jeg er best på. Tror du hadde likt pikken min også. Jeg spruter mye og er klar igjen etter et par minutter. Håper dere ikke bor for langt unna sånn at det går ann å få det til:)
  3. Hei:) jeg skulle mer enn gjerne møtt dere, men jeg er kanskje litt i yngste laget for dere? Litt langt unna også, men hun hørtes utrolig deilig ut. Jeg elsker å ha sex med damer i den alderen som er sikker på seg selv og har erfaring. Hvis det hadde vært aktuellt for dere vil jeg sette stor pris på å møte dere neste gang jeg er i oslo, så kunne vi jo sett om kjemien stemmer, noe jeg er helt sikker på at den gjør:)
  4. Kan noen komme å gi meg ei varm, våt deilig fitte eller en hard stor, feit kuk? Helst begge deler:) fantaserer om å ha sex med et par hvor han er bi. Vil ligge på rygg å slikke og suge en deilig pikk mens ei trang, våt deili fitte glir opp og med på den steinharde pikken min. Jeg elsker sex og å nyte synet av nakne kropper og høre stønning mens vi bare nyter hveranders berøring og ingen har noen hemninger. Så kom gjerne å besøk meg på hotellet;)
  5. Nympho

    hotwife1

    D er så flott å se på mennesker som utstråler sånn nytelse som du gjør, kanskje noe av d mest sexy jeg vet:) vakkert!
  6. Hei. Jeg syns det du skriver hørtes veldig spennende ut og jeg skal mer enn gjerne gi deg det mannen din ikke klarer. Hørtes spesielt opphissende ut at du tvinger han til å suge meg stiv før jeg knuller deg og får deg til å kommer og han bare hører deg skrike når du kommer igjen og igjen. Jeg regner med at han skikker og suger oss reine for sæd når vi er ferdig?
  7. Nympho

    svart undert

    Nydelige bilder. Sinnsykt deilig kropp;)
  8. Nympho

    Cock

×
×
  • Opprett ny...