Gå til innhold

mr.enigma

Medlem
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Bosted

  • Bosted
    Stavanger

Landsdel

  • Landsdel
    Vestlandet

Kjønn

  • Kjønn
    Felles profil/par

Søker

  • Søker
    Ja

Rolle

  • Rolle
    Cuck/hanrei med partner

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

mr.enigma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det har vært en stund siden vi var som mest aktive her - det å bygge hus, endre jobber og et hektisk liv har gjort at vi ble stille en stund... men nå er vi tilbake til mer rutine og fritid, og det er derfor på tide å virkelig pusse støv av gamle erfaringer og gleder, og begynne på nytt. Vi ser etter nye bekjentskap i distriktet vårt.
  2. Tilbud til dere herlige forum medlemmer; Om dere har et konkret bilde ønske - send noen ord til meg på en melding om hva dere vil se hun gjøre, eller noe vi gjør mot henne. Jeg skal da lage et bildealbum her som heter "ønskene fra forumet". Prøv å gi så god forklaring som mulig på bildeønsket ditt, det blir da lettere for oss å skape ditt ønske som riktig som mulig. Ønskene sendes på PM
  3. Oppdatering; En ting er sikkert - jeg har ofte trodd at jeg hadde en helt ok størrelse på kuken min, men Bullen som er her nå har vurkelig et kjøttstykke av en kuk. I skrivende stund ligger har han nå bundet fast hennes ben med tau som gjør at hennes ankler er bundet til hennes lår. Jeg har nå fått gleden av å skrive denne oppdateringen før jeg skal sette meg i sengen bak henne for å holde hennes knær spredt og opp mot puppene hennes slik at han kan presse seg inn i henne uten at hun kan gjøre for mye motstand. Jeg er så takknemlig akkurat nå. Herregud! Lykke til vennen, dette kommer til å strekke deg godt!
  4. Ja - vi kommer til å lage et bildealbum om helgens gleder når vi kommer hjem. Nå; kjære venner, har jeg fått beskjed at neste Bull bare er 5 min unna - jeg skal ned å ta ham imot mens hun gjør selv klar etter mottatte instrukser fra ham tidligere i ettermiddag. Jeg håper å kunne skrive en ny oppdatering mens dette pågår . Nå gleder jeg meg virkelig!!!
  5. Oppdatering; det er vel kun for min egen del at jeg nå skriver - Vår første gjest for dagen har dratt - meget fornøyd og tom. Jeg sitter bare mef et fantastisk stort smil om munnen - en virkelig flott opplevelse. Om en liten time kommer neste mann bankende på døren. Kjæresten står akkurat nå i dusjen for å vaske seg, stelle seg og gjøre seg klar til neste mann. Det er viktig at jeg kan presentere kjæresten min til ham på en ren måte... Åh, jeg treger en ny røyk. Dette er en virkelig flott begynnelse på dagen.
  6. Oppdatering; klokken er 13:50 og det som nå skjer er at hun skal på Narvesen butikken på Torgalmenningen for å kjøpe en pakke sigaretter og brus. Jeg er blitt beordret til å si dette. Hun er ikledd en svart kåpe, rødt skjerf og svarte støvler. Hun er truseløs og bukseløs. Hun har ennå de røde sløyfene i håret. Vi skal sitte og se på henne fra rommet.
  7. Jeg sitter akkurat nå på et rom på Hotell Norge midt i Bergen sentrum, sittende med laptoppen på fanget og kikkende ut mot Torgalmenningen. Det spilles musikk i handlegaten. Ca 2 meter bak meg ligger kjæresten i sengen - kun ikledd rød sløyfe på museflettene hennes. Sittende i en stol rett ved siden av meg , kikkende på denne skjermen mens jeg skriver, en flott mann som banket på hotellromsdøren vår for kun 5 minutter siden. Jeg er beordret til å skrive dette innlegget før han bruker henne. Jeg skal nå observere. Værsågod Kjære Bull - hun er din.
  8. Hei, Vi skal en tur til Bergen nå førstkommende helg og bor på et hotell som kun er en liten steinkast fra "den blå stein". Etter litt shopping og middag, ønsker vi gjerne å møte enten et par, eller en kvinne (gjerne HW) som vil være med på noen forfriskende drinker og en hyggelig stund på hotellrommet vårt. Stikkord; "Just say Yes,Sir" hilsen, oss (send gjerne en privatmelding til oss om du/dere ønsker å møtes over en pils eller glass vin)
  9. Vi nevner gjerne at vi også er interessert i å treffe par - gjerne for bytting av kvinnene. Pm oss gjerne.
  10. Hei. Vi søker spenningen som andre opplever unormal... jeg trenger enten ett par, deller en voksen Bull dom vet hvordan ei jente skal brukes og nytes. Vi ser etter fortrolig, diskré og jevnlig møter - men kjemien må virkelig stemme.
×
×
  • Opprett ny...